СВЕТСКИ

Порасналата дъщеря на Орлин Павлов е истински бонбон (СНИМКА)

Един от любимите ни български певци Орлин Павлов продължава да се радва на семейно щастие. Малката му дъщеричка Елизабет продължава да расте и става все по-очарователна.

Наскоро Орлин, който често гледаме и в различни телевизионни и филмови проекти, тези дни качи снимка на порасналата си щерка. Виждаме, че Елизабет става все по-голяма, а светлите ѝ очи, които тя е наследила от татко си, ѝ придават още по-красив вид.

Когато добавим и шоколадовата ѝ кожа, наследство от красивата ѝ майка, и закачливите къдрички, вече можем да обобщим – малката Бети е истински бонбон!

Към снимката Орлин Павлов честити празника на детето 1 юни и добави три сърца към поста си. Отдолу пък заваляха коментари на фенове, а снимката бе харесана стотици пъти.

Прочетете още: Ева Веселинова показа за първи път близнаците! (СНИМКА)

Ето и малката очарователна Елизабет:

орлин павлов дъщеря
Елизабет – малката принцеса на Орлин Павлов

Елизабет е плод на любовта между Орлин Павлов и красавицата Диана. Двамата се запознават напълно случайно, но едва години по-късно ще се съберат. По това време Диана работи в БНТ, а както знаем, Орлин е чест гост на телевизиите. Тогава певецът отива на интервю в предаването на Марта Вачкова, а Диана е дамата, която се грижи за гостите.

Мулатката обаче заминава да живее в Дубай, поради което любовта с Орлин се отлага за известно време. Двамата отново се срещат, а този път магията се случва – двамата са заедно, а скоро след това красавицата и забременява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *