Мира Добрева с признание: Била съм жертва на домашно насилие

Домашното насилие сякаш е тема, за която не говорим достатъчно много. Факт е обаче, че хиляди жени в България са жертви на системен тормоз в семейството, а десетки от тях всяка година губят и живота си. Законите обаче изглежда не са достатъчно строги към мъжете, които почти всекидневно подлагат жените си на подобно мъчение.

Оказва се, че една от най-красивите журналистки у нас Мира Добрева също е била жертва на домашно насилие. Това призна самата тя.

“Истината е, че съм била жертва на домашно насилие. Чувствам се много силна жена – психически и физически, но съм изпитвала моменти на слабост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано насилие. Човек трябва да вземе решение да избяга от съответната ситуация, да не се застоява в нея. Слава Богу, аз съм имала смелостта да се махна”, разкрива Мира.

Прочетете още: ДЪЩЕРЯТА НА МИРА ДОБРЕВА Я ЗАСЕНЧИ С КРАСОТА (СНИМКА)

Досега Мира Добрева никога не е говорила публично на тази тема, но истината е, че за тези неща трябва да се говори възможно най-много.

Мира каза още: “Не мога да не спомена също така, че психическият тормоз е по-страшен от физическия. Сега никога няма да се оставя да бъда тормозена и мачкана психически. На никого няма да дам възможност да повярва, че аз съм по-малоценна заради пола ми, заради произхода ми, затова, че съм българка и съм родом от Родопите”.

Мира Добрев Жоро Торнев
Мира Добрева призна, че от две години не живее с Жоро Торнев

Тя все пак уточни, че режисьорът Жоро Торнев не е мъжът, който я е подлагал на насилие. От две години обаче двамата са разделени и не живеят заедно. Той обаче продължава да полага грижи за децата и помага финансово.

ТВ водещата споделя още: “Продължавам да го ревнувам и да се терзая, продължавам да го обичам. Знам, че той е моят мъж. Вътрешно съм убедена, че и той знае, че съм неговата жена. Не, няма друг мъж в живота ми. Имам нужда да се осъзная и отърся от миналото”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *