СВЕТСКИ

Дъщерята на Юлиан Вергов е вече истинска красавица (СНИМКИ)

Децата растат толкова бързо, че често дори не успяваме да осъзнаем, че те вече са големи. Предполагаме, че подобно нещо днес чувства и актьорът Юлиан Вергов, чиято дъщеря Алена вече е голямо момиче.

Тези дни Алена, щерката на актьора от „Откраднат живот“ и „Стъклен дом“, навърши 18 години. Доскоро малко момиче, днес Алена вече е пълнолетна и може сама да взима най-важните решения за живота си.

Юлиан отбеляза момента с трогателна снимка, която той пусна в онлайн пространството. На нея той и все още малката Алена са на плажа, където Юли е прегърнал нежно щерка си. „А днес вече на 18“, написа актьорът към сладкия кадър.

Юлиан Вергов
Юлиан Вергов и все още малката му дъщеря Алена

Днес Алена не просто е голяма, но се е превърнала и в истинска красавица. Младата жена е с красиви и въздействащи зелени очи, с които, сигурни сме, ще разбива още много мъжки сърца в бъдеще.

Това не е изненадващо, имайки предвид, че нейният татко е смятан за един от най-сексапилните български актьори в момента.

Алена Вергова
Алена Вергова

Самата Алена винаги е искала да бъде различна. За разлика от повечето момичета на нейната възраст, Али си пада по екстремните спортове и е голям фен на скейтборда. През зимата тя сменя скейта със сноуборд, подобно на баща ѝ, който също си пада по този тип изживявания.

Хобитата на Алена обаче идват и с определена цена. През годините тя често е попадала в болница, чупейки ръце и крака заради страстта си към екстремните спортове.

Алена Вергова
Баща и дъщеря – Юлиан и Алена Вергови

Алена има епизодични роли в театъра и телевизията, но на този етап не е ясно, дали тя възнамерява да се захване с актьорска кариера, също като татко си. Тя има кратка роля в „Откраднат живот„, където участва Юлиан, но от притеснение едва е успяла да си каже репликите.

Ние се надяваме, че каквото и Алена Вергова да реши за своето бъдеще, тя ще бъде щастлива и доволна от избора си. Междувременно ние с нетърпение очакваме да падне карантината, за да можем отново да гледаме чудесния ѝ баща в театъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *