СВЕТСКИ

Дъщерята на Ивана се превърна в нейно копие (СНИМКА)

Не е рядко срещан феномен децата да приличат на един от двамата си родители. При фолкзвездата Ивана обаче приликата е възхитителна, когато говорим за нейната дъщеря Теодора. Спокойно можем да кажем, че момичето е „одрало“ кожата на популярната си майка.

Теодора вече не е онова малко момиче, което феновете на фолкдивата помнят отпреди години. Наскоро Теди успешно завърши специалност „Режисура“, правейки важна стъпка по отношение на професионалното си развитие. Ивана не крие, че се гордее много от успехите на дъщеря си, въпреки че Теодора избра съвсем различен път в сравнение със своята майка.

Съветът на HubavaJena: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Ивана не крие, че преди години е искала Теодора да учи право и да бъде юрист. Самата Теди обаче бързо разбрала, че правото не е област, в която тя желае да се реализира. Заедно с правото тя записала и режисура, решавайки да се отдаде на изкуството.

Вижте сами колко силна е приликата между Ивана и нейната дъщеря Теодора:

Ивана
Фолкзвездата Ивана и нейната дъщеря Теодора – няма спор, че приликата е просто поразителна

Днес Теди е вече на 27 години, готова да направи следващите стъпки в своята кариера. Можем да сме сигурни, че майка ѝ ще я подкрепя силно и ще помага с каквото може.

Теодора е единствено дете на Ивана, като тя е рожба от нейния брак с Валентин. Двамата обаче вече не са заедно, като бракът им приключи преди доста време.

Родена с името Ваня Калудова, 51-годишната Ивана е сред най-успешните певици в българския поп-фолк. Често тя е наричана „певицата на народа“, заради звученето на своите песни и тяхната популярност. Родена е в гр. Айтос и издава първия си албум „100 патрона“ преди вече 20 години. Тя стартира кариерата си под шапката на компанията „Пайнер“, след като талантът ѝ е забелязан от собственика на фирмата Митко Димитров. Последният ѝ засега албум носи името „Не давам да се даваме“ и излезе през 2015 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *