СВОБОДНО ВРЕМЕ

Да бъдем активни през пролетта – карането на колело като семейно занимание

Нищо, че изглежда рано, топлите дни чукат на вратата ни. Настъпването на пролетта съвсем скоро ще “накара” листата да позеленеят, дърветатата да разцъфтят и температурите да се покачат. А какво ни остава в това хубаво време, освен да се върнем към активностите на открито, които са тема табу през зимата – неделните пикници и разходките в природата са отново тук. Но освен приятно, заниманието ни на открито може да бъде и полезно, и споделено с близки хора. Чудите ли се за какво говорим? Да, точно така – карането на колело – защото кой не обича да кара колело?

Защо точно каране на колело?

  • Карането на колело не изисква предварителна подготовка – няма нужда да сте свръх физически подготвени, което прави тази активност подходяща и за деца; 
  • Лесно е да намерите място, където да покарате със своите малчугани, дори и в градски условия;
  • Освен полезното въздействие, което карането на колело, подобно на всеки друг спорт има върху тялото и организма, то развива и други качества у всеки редовно практикуващ. Тази дейност безспорно повишава уменията за баланс, допринася за тонус и жизнен вид през целия ден;

Невидимите предимства на този спорт

  • Карането на колело е социална дейност и в частност може да се превърне в семейна. За разлика от други спортове, които изискват определен брой играчи (футбол, тенис) или са изцяло самостоятелни, тук подобни ограничения няма.
  • Освен като спорт, не бива да забравяме, че карането на колело може да се превърне в част от вашето ежедневие и да се прокрадне в методите ви на възпитание. Това е идеалният начин за придвижване – от една страна, вие се грижите по най-добрия начин за природата, а от друга избягвайки задръстванията, вие сте далеч по-спокойни, защото както знаем хората, които прекарват дълго време в тях, са много по-силно засегнати от “нездравословния” стрес.

Ако вие все още нямате колело, но пък покупката му е сред вашите планове в близките месеци, то ще се зарадвате да разберете, че в Kadenas само от 29-ти февруари до 3-ти март може да се възползвате от 15% намаление на всички налични велосипеди на марка CROSS. Промоционалната оферта важи както онлайн, така и във физическия обект в Пловдив. За удобството на своите клиенти закупуването на велосипед може да се осъществи и на изплащане – така имате възможност да “обзаведете” цялото семейство, без това да се отрази негативно на месечния бюджет. Kadenas ви очаква!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *