СВЕТСКИ

Деси Цонева изглежда зашеметяващо след раждането

Само месец след раждането на второто си дете, Деси Цонева изглежда страхотно. Журналистката, дъщеря на покойния Димитър Цонев, явно се справя повече от добре след най-прекрасния момент в живота си.

Напомняме ви, че наскоро Деси роди момиченце – Бианка-Димана, плод на любовта ѝ с бизнесмена Явор Стефанов. За нея това е втора рожба. Тя вече има син от предишна връзка – Янчо. Баткото вече се грижи за своята нова сестричка, неуморно полагайки грижи и помагайки на майка си.

Тези дни Деси Цонева зарадва последователите си в „Инстаграм“ с нови снимки, които ясно показват, че тя отново е във върхова форма след раждането на Бианка-Димана.

Деси Цонева
Деси Цонева в уникална форма след раждането

Журналистката пусна няколко секси снимки, които акцентират върху красивите ѝ форми. На тях се вижда, че Деси явно спазва стриктен хранителен режим след раждането и тренира редовно, за да може да се отърве от килограмите, натрупани по време на бременността.

Така тя ясно показа на останалите момичета, че бременността не трябва непременно да означава сбогуване с хубавата фигура. Напротив, добрата форма зависи само и единствено от нас, и от начина, по който се грижим за себе си.

Деси Цонева

Бракът на Деси Цонева с мъжа ѝ Явор е втори за нея. След като първият такъв приключи с развод, пожелаваме ѝ сега да има повече късмет в това отношение. Любопитен факт е, че на сватбата на Деси и Явор е имало само четирима гости – двамата свидетели, майката на Деси и нейният син. Техен кум е бил най-известният готвач у нас Иван Манчев, който е най-добър приятел с Явор Стефанов. Догодина двамата влюбени ще сключат и църковен брак, а след това ще си починат на меден месец на Карибите. Те планират и посещение на слънчевия Маями.

Явор Стефанов има две дъщери от предишната си връзка. Според слуховете в медийното пространство, двете момичета не одобряват решението му да се ожени за Деси Цонева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *