СВЕТСКИ

Дори и на 56, Деми Мур захвърли дрехите и изглежда прелестно

Холивудската актриса Деми Мур не се притеснява да се снима чисто гола, дори и на 56-годишна възраст. Красивата брюнетка свали всички дрехи за фотосесия за популярното списание Harper’s Bazaar.

Бившата половинка на Брус Уилис позира гола за корицата на октомврийския брой на списанието. Тя стои до басейн с кристално синя вода, носейки на главата си огромна шапка и масивна диамантена гривна на ръката си. Мур е прикрила умело гърдите си с ръце, а от снимката е видимо, че тя се намира в оптимална физическа форма. По всичко изглежда, че правилното хранене и тренировките във фитнес залата дават желания резултат.

Интервютю на звездата от „Редник Джейн“ и „Стриптийз“ за Harper’s Bazaar е не по-малко интересно. В него тя говори за проблемното си детство, зависимостта към наркотиците и други. Тя говори за браковете си с актьорите Брус Уилис и Аштън Кътчър, завършили с развод.

Пред списанието Деми Мур разкрива, че на едва 15-годишна възраст е преживяла нещо ужасяващо, когато е била изнасилена. Нова трагедия тя преживява по време на брака си с Аштън Кътчър, когато заради спонтанен аборт губи бебето си в шестия месец. Тя признава, че обвинява единствено себе си за случилото се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *