СВЕТСКИ

Даниел Петканов си присади коса (СНИМКА)

Даниел Петканов, известен още като Лудия репортер, напълно осъзнава, че известността изисква жертви. Именно поради това самият той не крие, че е претърпял операция за присаждане на коса в клиника в Истанбул. Той дори пусна снимка в социалната мрежа Instagram, явно скоро преди започване на процедурата.

В своя YouTube канал Даниел също призна, че е решил да се подложи на тази стъпка. Петканов, който наскоро бе водещ на шоуто „България търси талант“, разкрива, че козметичните продукти ни най-малко не са му помогнали в борбата с оплешивяването. Така пред него е останала само една възможност – да се оперира и да потърси решение на въпроса по по-радикален път.

 

View this post on Instagram

 

Преди 5 дни си направих трансплантация на коса. След дълго проучване на възможностите избрах това да се случи в Турция. По този повод е и последното видео, в канала ни с @aleksandra_petkanova в Youtube. Линк за него има в био-то. Благодаря за положените грижи и внимание на клиника „Естетика“ @estethica.bg и на салони „Мърфи“ @murphystyle за съдействието при избора на точно тази клиника. Много подробности за самия процес, цени, болка, времетраене и какво ли не – във въпросното видео.

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) on

Разбира се, много от неговите фенове решиха да се пошегуват с него в коментарите, но надали това е било нещо съвсем неочаквано за Лудия репортер.

Дани Петканов не е първият популярен мъж в последно време, който реши да си присади коса. Наскоро това направи и бившият футболист Ваня Джаферович, който вече е познат като известен риалити герой у нас. Бившият играч на Берое също не се поколеба да се похвали в социалните мрежи с решението си.

Много мъже приемат оплешивяването съвсем нормално, решавайки, че не е проблем просто да сменят прическата. Явно обаче има и мъже, които са твърде суетни, за да приемат перманентата загуба на коса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *