СВЕТСКИ

Даниел Крейг и Рейчъл Вайз – любов като на кино

За много хора любовта на работното място е табу заради всички усложнения, които може да доведе след себе си. Но за други, точно то се оказва полето на щастието, където срещат любовта на живота си. Такъв е случаят на Даниел Крейг и Рейчъл Вайз.

Двамата актьори се запознават на снимачната площадка и между тях се запалва искрата на любовта. И макар при повечето им колеги това да се случва изключително често, в по-голямата част от случаите искрата угасва толкова бързо, колкото се е възпламенила. Но историята на Даниел и Рейчъл е различна, защото техният пламък гори и до днес.

Запознанство

Още по-интересно във взаимоотношенията на чаровния англичанин от „Джеймс Бонд“ и красивата му сънародничка е фактът, че любовта им се разгаря много по-късно от момента на запознанство. Даниел Крейг и Рейчъл Вайз споделят много часове заедно, участвайки в един и същ курс по актьорско майсторство в университета и това дава начало на дългогодишното им приятелство.

90-те години са бурни за двамата и в личен, и в професионален план. През 1992 Даниел Крейг сключва брак с шотландската актриса Фиона Лаудън. От съюза им се ражда тяхната дъщеря Ела. Бракът им обаче не трае дълго и през 1994 настъпва развод. 

Години по-късно щастието да се сдобие с дете достига и Рейчъл. Нейният тогавашен партньор е продуцентът Дарън Аронофски и през 2006 се ражда техният син Хенри. 

Но Рейчъл и Даниел не подозират, че след 16 години приятелство между тях ще се случи и нещо друго.

Даниел Крейг Рейчъл Вайз

На снимачната площадка

През 2010 година двамата актьори са избрани да си партнират като съпрузи във филма „Къщата на сенките“. Снимките на трилъра се провеждат в Канада и още преди да са приключили, канадската преса започва да публикува статии за пламналата между тях любов. Може би все още не напълно осъзнали силата и важността на случващото се между тях, двамата актьори отричат да имат нещо общо. 

Но колелото е завъртяно и промените започват да се случват. Малко след края на снимките Рейчъл Вайз се разделя със своя партньор и слага край на 9-годишната им връзка. Дейвид Крейг също се разделя с тогавашната си половинка, актрисата Сацуки Мичъл.

Двамата английски актьори продължават любовта си, опитвайки се да я прикрият по всякакъв начин от пресата и таблоидите, но една година след края на снимките на общия им филм излиза новината, че в Ню Йорк двамата влюбени са се венчали на тайна церемония. Гостите са едва четирима, като разбира се, това число включва и техните деца.

В интервю за The Standards талантливата красавица споделя, че никога не е мечтаела да мине под венчилото, но настоящият ѝ съпруг успява да я зарази с романтично отношение към сватбата и брака. В други интервюта тя споделя, че носи с радост брачната халка и се усмихва всеки път, когато трябва напише новата си фамилия или я види написана върху документите за самоличност.

Даниел Крейг Рейчъл Вайз

Тайната на хармоничните взаимоотношения

През годините Даниел и Рейчъл остават верни на себе си да споделят много малко от личния си живот пред пресата. Отрупани със слава, те знаят колко опасно може стане, когато известността иска да навлезе в семейните очертания. 

През 2018 година двамата се сдобиват с общо дете. Щастието им е безкрайно, но и пазено от любопитните погледи. До денднешен двойката не споделя името на дъщеря им пред обществеността.

Агент 007 и носителката на „Оскар“ имат още едно неписано правило в тяхната връзка и то е да не допускат работата във взаимоотношенията си. Въпреки че обичат да обсъждат филми и театрални представления, според Рейчъл Уайз за двама актьори няма нищо по-лошо от това да се съберат на едно място и да обсъждат филмовите си ангажименти. 

А колкото и привлекателен да е образът на Джеймс Бонд, английската актриса е категорична, че не може и не иска да си позволи да гледа на съпруга си по този начин. Професионализмът и на двамата е достатъчно голям и доказан, за да губят границите му и да допускат да застава между тях. Славата им расте, участията им в касови ленти не спира, но когато става въпрос за семейството, Рейчъл Вайз казва така:

„Когато се омъжиш, вратата се затваря. Публиката си отива и ти оставаш в собствения си живот.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *