Разберете с яйце дали ви е направена магия

Има милиони хора в цял свят, които вярват в това, че могат да станат жертви на черна магия. Ако се замислим по този въпрос, суеверието винаги е било част от човешката същност. А когото говорим за магии, нещата стават още по-сериозни.

Знаете ли, че можете да използвате най-обикновено яйце, за да проверите дали имате направена магия? Или дали сте урочасани? Именно за този метод ще говорим в следващите редове.

Използване на яйце за проверка за магия

Важно е да започнем оттам, че яйцата, които ще използвате, трябва да бъдат свежи – на не повече от два дни. Желателно е да бъдат и домашни – потърсете такива, а не купувайте от супермаркета.

Започваме по същество. Вземете яйцето в ръце и го завъртете в ръцете си около 3-4 минути. Не го стискайте твърде силно, за да не го счупите. Същевременно налейте вода в чиста чаша. Набавете си достатъчно остър нож, с който да счупите яйцето и да го излеете в чашата вода. Когато минат няколко минути, можете да видите резултата.

Прочетете още: Симптоми за направена черна магия

Проверка на резултата

Сега е време да анализираме резултатите, които сме получили.

Ако водата е чиста, а жълтъкът не се е променил, като е в белтъка и си е запазил формата, значи честито – нямате направена магия.

А ако жълтъкът е цял, но протеинът се издига на ивици, които може би ще ви напомнят на медузи, тогава някой ви е направил магия. Това вещае проблеми в семейния живот и настъпваща самота.

яйце магия

Ако на дадени места по белтъка забележите мехурчета, то направената ви магия е много силна – дори направена от професионален маг. Това предизвиква провали и заболявания. Ако към мехурчетата има и черни точки, това вещае най-лошото – смърт. Препоръчително е да потърсите някого, който да развали магията.

Ако установите, че нямате магия, можете просто да изсипете течността в тоалетната чиния, а след това измийте чашата. Ако налице е магия, тогава задължително изхвърлете течността от дома си.

Съветът на „Хубава Жена“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.

Не забравяйте да спазвате някои правила, свързани с предпазването ви от магии и злощастия. Ходете редовно на църква, спазвайте десетте божии заповеди и пазете личния си живот – не споделяйте твърде много подробности за него, особено на непознати хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *