Татяна показа как се готви за „Сървайвър“ (ВИДЕО)

Фолк певицата Татяна е един от ВИП участниците в „Сървайвър“ в племето на известните. Със сигурност обаче тя ще бъде един от участниците, които най-силно ще респектират със своята физическа подготовка. Изпълнителката е запален спортист, а от видеата от фитнеса, които тя публикува, със сигурност това е повече от видно.

От клипчетата, които Татяна пусна в социалните мрежи, ясно виждаме, че тя е истинска фитнес машина. Поради това присъствието ѝ в „Сървайвър“ изглежда напълно на място – тя не би следвало да има проблем да се справи с физическите предизвикателства във формата. Остава да видим кой от останалите участници ще може да ѝ съперничи в това отношение.

От видеата става ясно, че певицата има всички шансове да оцелее до финала, стига да има повече късмет и да приложи правилна стратегия. От години насам тя не излиза от фитнес залата, където не просто обира погледите на останалите, а действително се труди с тежки и дори жестоки тренировки. Резултатът е не само изваяно тяло, но и отлична физическа подготовка – сила и издръжливост. Точно нещата, които ще ѝ бъдат нужни в „Сървайвър“, когато шоуто стартира.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Singer🎙/ Fitness girl 🏋️‍♀️🍀 (@tatyanasinger)

Сигурни сме, че останалите участници в шоуто гледат видеата на Татяна и добиват представа колко опасен участник ще бъде тя. Както споменахме, тя е в племето на известните, където място намират още лица като Благой Георгиев, Божана Кацарова, Иван Булкин, Георги Валентинов, Стефани Разсолков и други.

Съветът на „Хубава Жена“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.

До началото на „Сървайвър“ 2023 остават броени седмици, а ние нямаме търпение да проследим какво ще се случи в шоуто. И дали ще има участници, които отново не са добре подготвени за предаването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *