АСТРО

Симптоми за направена черна магия

Навярно сте чували за черна магия. Ако имате съмнения, че сте попаднали под такава или ваш близък е под въздействието й, предлагаме ви 8 симптома да разберете, дали е така:

Какво е черна магия:

Според професионалните езотерици черната магия засяга човешките чакри, намалявайки или напълно блокирайки техния енергиен потенциал. И ако чакрата не работи с пълен капацитет, тя започва да се проявява в различни дисбаланси, както на физическо, така и на психологическо ниво.

Човек, изложен на такъв ефект, може напълно да не знае за присъствието на магия. Той може да приписва всичко на болести и неприятности в личния си живот. И, ако има все повече негативни симптоми и просто няма очевидни причини за появата им, има основания да подозирате злите духове за появилите се проблеми.

Как да разпознаете действието на черната магия

1. Изгубено собствено „аз“

На първо място, тъмните сили действат, върху коронната чакра. Това неизменно влияе, върху човешкото поведение. Попадналият под въздействието им се оттегля, започва да се страхува от всичко, да се съмнява във всичко и се страхува да направи следващата стъпка. Той вижда негатив във всичко и колкото повече се противопоставя на това явление, толкова по-дълбоко потъва в тъмнината. Под влияние на черната магия, такъв човек развива дълбока депресия. Той не може да намери себе си, не може да намери стимул за живота. В резултат на това, започва да развива мисли за самоубийство.

2. Сънищата се превръщат в кошмари

Човек, който изпитва ефектите от черната магия, нарушава работата на „третото око”, в резултат, на което сънят му постепенно се превръща в мъчение. Но през нощта кошмарите започват да се преодоляват, което му пречи да спи достатъчно и потиска състоянието му, доколкото е възможно. Такива хора сънуват трупове, лоши места, хора, които мечтаят да го убият, както и змии, скорпиони, паяци. Не е изненадващо, че след подобни сънища човек се събужда в пот и студени тръпки. И тогава не може да заспи до сутринта. След такива нощи денят преминава в постоянно потискащо очакване на нещо лошо и неизбежно.

3. Появява се невъздържаност

Влиянието на тъмните сили, върху главната чакра води до нарушаване на нервната система. Човек, изложен на злото око или увреждане, става нервен, раздразнителен и необуздан. Той сам провокира конфликти с другите и отхвърля всякакви аргументи. Поради нарастващата вълна на негативизъм, той разваля отношенията с колеги от работата и любими хора, като все повече остава сам. В същото време обектът на въздействие на тъмните сили изобщо не се чувства виновен за неприятностите, които го заобикалят. Той обвинява другите за всичко, въпреки, че самият той все повече и повече е потънал в негативизъм.

черна магия
Как да познаем направената върху нас черна магия?

4. Появяват се здравословни проблеми

Отрицателното въздействие на черната магия засяга не само психологическото състояние на човек. Влияе и на физиологията. Проникването в аурата на чужда енергия се проявява, чрез натискане на болка в гърдите, която възниква без причина и не отпуска дълго време. Такъв човек може да започне да наддава без причина или да отслабва ненужно. Може да се появят и други неприятни симптоми: слабост, апатия, чести световъртежи, главоболие (особено в тила), чувство на тежест в тялото. При наличието на черна магия – лекарите не могат да установят точните причини за съществуващите заболявания.

5. Творческото вдъхновение се губи

Човек в това състояние е напълно изтощен, както физически, така и психологически. Той е обезсърчен и неактивен. След събуждане се чувства уморен и не може да възвърне тонуса си през целия ден. Всичко това се отразява по най-негативния начин на работа. Такъв човек губи вдъхновение и жажда за работа. Той е загубил сърце и няма идеи относно развитието си, поради което кариерата му може да тръгне надолу.

6. Липса на радост в живота

Разбира се, възникващите проблеми не предизвикват положителни емоции. Изложеният на черна магия, не намира радост в нищо! Всичко, което предприема, му се струва безсмислено и ненужно. Нито общуването с приятели, нито интимността, нито добрата книга или вкусната храна го интересуват. Такъв човек губи интерес буквално към всичко. В същото време е все по-отдалечен от другите, прекарва дни сам, в мислите и разговорите със себе си. Постепенно избледнява.

7. Животните реагират неадекватно

Към човек, който е претърпял подобно зло око или друго влияние на тъмните сили, животните започват да се държат неадекватно към него. Те го лаят, ръмжат, настръхват или скърцат оплакващо и търсят убежище. Има усещане, че животните се страхуват и се опитват да се предпазят от такъв човек.

8. Потокът от пари е блокиран

Ако преди сблъсъка с тъмните сили, човекът е направил добри пари и съдбата периодично му е хвърляла печалби от лотарията, започва обрат в живота му. Той може да бъде уволнен от работа; може да загуби собствената си кола, дом и друго значимо имущество. И ако проблемите, паднали на главата му, доведат до конфликт в семейството да последва развод. Такъв човек, може да загуби подкрепата на близките си.

Ако сте запознати с изброените симптоми от първа ръка, има всички основания да вярвате, че изпитвате влиянието на черната магия. В този случай трябва да помислите за премахване на магическия ефект.

За да се справите с този проблем, можете да отидете на църква или да намерите специалист, който се занимава с бяла магия. Това може да ви помогне да се справите с щети или злото око. Може да опитате и да направите и сами ритуала за премахване на проклятието. Важно е, само да се уверите, че причината наистина е в магията, защото премахването на несъществуващи фактори може да е изпълнено със сериозни последици.

Е, когато говорим за черна магия, симптоми има немалко. Ние ви пожелаваме да се пазите от това нещастие. Бъдете бдителни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *