Най-лесните, бързи и вкусни хрупкави банички

Необходими продукти:

  • 5 кори за баница;
  • 30 г. разтопено масло;
  • 2 яйца;
  • 100 г. сирене (или колкото поеме);
  • копър по желание.

Начин на приготвяне:

Разделете корите на баница на три равни части по дължина. Разбийте яйцата, натрошете сиренето и прибавете копъра. Намажете кората с масло. Поставете малко в началото плънка и навийте така, че да се образува триъгълниче. И така с намотаване – докато свърши кората.

Дано разбрахте навиването, че бях толкова омацана, че нямаше как да направя снимка – показно 😀

Поставете баничките в намазнена тава и печете на 220 градуса до приятен златист цвят и звук от разпукващата се коричка

Източник: e-vkusno.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *