СВЕТСКИ

Алисия показа мъжа до себе си (СНИМКА)

Една от големите звезди на поп-фолка Алисия показа мъжа, с когото дели леглото си. Новият избраник на певицата се оказа сексапилен здравеняк, с когото тя позира на снимка, качена като стори в социалната мрежа Instagram.

Снимката на Алисия с неизвестния мъж се превърна в истинска онлайн сензация, пише „България днес“. Както знаем, тя предпочита да държи личния си живот в тайна, като много рядко споделя детайли от него. Изглежда обаче, че нещата между нея и приятеля ѝ са повече от сериозни, щом този път тя си позволи да качи обща снимка с него.

Ето и как изглежда новото гадже на Алисия:

Алисия
Фолк звездата Алисия сподели тази снимка с новото си гадже

В последно време Алисия не обича да говори за личния си живот. Тя имаше бурни връзки с футболистите Валери Божинов и Николай Михайлов, като от първия дори роди дете. Тези две любови обаче отдавна са зад гърба ѝ, а с двамата футболисти я свързват единствено приятелски отношения.

Запознати твърдят, че с новото ѝ гадже нещата са сериозни. Те дори вече живеят заедно, което говори, че са направили голяма стъпка напред. Именно въпросният мъж е голямото вдъхновение на Алисия в настоящия момент. Тя обмисля да продължи развитието си със собствена модна линия, което определено е амбициозна крачка.

Иначе клюките я свързваха с бизнесмена Симеон Филипов, но тя никога не потвърди, че това е истина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *