СВЕТСКИ

Мегз шокира с признание: Аз съм мъртвородена

Популярната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз направи шокиращо признание пред своите последователи в социалната мрежа „Инстаграм“.

Пред аудиторията си Мегз разкри, че днес е можело изобщо да я няма, тъй като тя е мъртвородена, оплетена в пъпната си връв. Усилието на лекарите обаче е довело до щастлива развръзка, а малкото момиченце все пак успяло да поеме първа глътка въздух.

Ето какво написа Мегз в социалните мрежи:

„Оказва се, че съм изключително рядък случай на човек с два асцендента. Как е станало? Аз съм се родила мъртва – задушена в пъпната връв. Когато реално са ме извадили от майка ми, е било 12-13 часа. Което на 10 юли се пада да е асцендент Везни. Лекарите започват да се борят за живота ми и в 15,15 ч., което вече е Скорпион, аз изплаквам. И сега големият въпрос на астрологията тук е – кой е асцендентът ми – дали когато съм се родила, но не съм била реално жива, или когато съм проплакала и животът ми е започнал? Оказва се, и двата! Всички астролози ми вадят по 2 карти и анализират комбинирано от двете. Та представете си, в мен живеят един невероятно емоционален, чувствителен, романтичен и миличък Рак. И един крайно опасен, мистичен, сексуален и свръхамбициозен Скорпион. Задължителна полюсна експлозия. За щастие, си имам и една търсеща баланса Везна, която напоследък се опитва да оправи положението между тях“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *