СВЕТСКИ

Двама актьори от „Откраднат живот“ лъснаха голи в СНИМКА (16+)

Красива еротична фотография на двама актьори от сериала „Откраднат живот“ впечатли феновете в социалните мрежи. Става дума за младите артисти Неда Спасова и Филип Буков, които в хитовия сериал на „Нова“ играят ролите на Кая и Хаджихристев.

На снимката, която е в черно-бели нюанси, Неда и Филип са голи до кръста, като те са допрели телата си в интимна прегръдка. Красивата брюнетка гледа към камерата, докато мачото е нежно вперил очи в лицето ѝ.

Силната химия между двамата актьори е налице и в „Откраднат живот“, където отношенията между Кая и Хаджихристев са сред най-интересните сюжетни линии.

Филип Буков е по-отскоро в сериала, където той влиза в обувките на нахъсания, но арогантен и егоцентричен млад лекар д-р Хаджихристев. Филип определено има потенциала да се превърне в истински секссимвол, като хиляди българки вече въздишат по него.

Неда Спасова е по-отдавна в сериала. Тя бързо се превърна в любимка на зрителите. Нейната героиня Кая си има своите проблеми, но определено е сред позитивните лица в продукцията.

Ето и въпросната еротична снимка на Неда Спасова и Филип Буков:

Неда Спасова Филип Буков
Актьорите Неда Спасова и Филип Буков в опасна близост

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *