5 уикенд идеи за необвързани

Останали сте сами от известно време и това ви притеснява? Е, не би трябвало! Хората неслучайно са казали – „по-добре сама, отколкото зле придружена“. Една непълноценна връзка може да ви изтощи до краен предел, а и да ви накара да се чувствате изгубени. Затова наслаждавайте се на времето, което имате само и единствено за себе си.

Приготвили сме ви 5 свежи идеи как да прекарате уикенда, ако сте необвързана.

Спа уикенд с приятелки

Нищо не действа по-освежаващо, както 2 дни, прекарани в компанията на най-добрите ни приятелки. А някъде между SPA процедурите и любимите коктейли, може пък да срещнете и любовта.

Пътувайте

Какъв по-удобен момент да попътувате? Насладете се на свободата, забавлявайте се. Използвайте това пътешествие, за да преоткриете себе си. Гарантираме ви, че няма да съжалявате.

Опознайте града, за да го обикнете

Оказва се, че цял живот (или поне сериозна част от него) прекарваме в един град, а не сме го опознали достатъчно добре. Отделете време да се разходите из галериите или музеите. А защо да не посетите и онзи толкова нашумял бар, за който все не ви остава време? Поръчайте си любимия коктейл или чаша вино и се наслаждавайте на собствената си компания.

Творете

Това е една по-нестандартна идея. Подарете си една дръзка и нетипична фотосесия, а именно будоардната. Това е едно невероятно изживяване, което ще ви напомни, че сте уникална. Излезте от зоната си на комфорт, отпуснете се и се забавлявайте. Крайният резултат ще промени начина, по който възприемате себе си.

Мързелив уикенд

Ако работната седмица е била тежка и нямате сили за пътувания и щури купони, можете да прекарате един мързелив уикенд в пределите на своя дом. Потопете се в историята на любимата ви книга или си направите филмов маратон, а защо да не се поглезите с маникюр, педикюр, маска за лице и всякакви други любими ваши процедури, гарнирани с чаша хубаво вино? Какъв по-добър завършек на седмицата?

По статията работи: Мартина Спасова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *