СВЕТСКИ

5 неочаквани факта за Владо Карамазов

Владимир Карамазов е един от най-продуктивните и същевременно любими на екрана и театъра актьори. Известен е както със скритата си, но категорична душевност, така и с  липсата на апетит към излишната публичност. Обожава и практикува екстремни спортове. Знаем много за него, но ето още една порция от 5 факта за подхранване на любопитството около енигматичата му натура и изграждането му като артист.

Съветът на HubavaJena.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на родните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Късното проговаряне

Въпреки десетките главни роли и вероятно милиони изречени реплики, любимият на много хора глас не се е чувал ясно до 5-годишна възраст. Родителите му се тревожили сериозно да не би да е ням и го водели на десетки врачки и лечители. Причината за това обаче не била някоя аномалия, а спомен за уплах от детската градина, за който споделя той в телевизионно интервю. Дете го стреснало с имитацията и маската си на вълк и това довело до заекване и забавен говор.

Жените в живота му

Доста коментирано безспорно е какво се случва на личната сцена на актьора. Истината е обаче, е че малцина жени са успели да го очаровт истински. Една от тях е художничката Мария Радославова. Често е питан за вкуса си относно женската част и с няколко думи може да обобщим, че в търсения профил влизат забавни, но ненахакани жени, които не обичат да губят времето си само в салоните за красота. Той самият мрази да го определят само като красива обвивка и винаги цени пълноценните разговори. Въпреки че двамата се разделят, тя е една от най-показваните жени около него, защото ги събира общата страст към гмуркането, като дори можем да видим техни истории в специализирана елекронна медия в областта. Мария е завършила за водолаз, но първоначално се е страхувала от водата. Имаше слухове и за техен годеж, но те не се потвърдиха.

Карамазов и поезията

Владо Карамазов е особен почитател на поезията и в частност на българската. Дори взима участие в проекта „Поетите“. Изпълнява силното и противоречиво стихотворение „Просто Мария“, което е текст на песен на Тодор Колев. Бил е на крачка да осъществи рецитал с помощта на верните си колеги и дългогодишни приятели Захари Бахаров и Юлиян Вергов, с които често споделят творчески планове и реализират пътешествия. За жалост в последния момент нещо е попречило на проекта.

Чест гост е на Лондон

Целта му далеч не се ограничава само до туризъм. Освен че брат му живее там, Карамазов обича да достига до любимите си артисти. През 2014 г. взима автограф лично от Джъд Лоу, а две години по-късно разговаря за театър с Джереми Айрънс, макар и на „кофти“ по неговите думи английски.

Сериалът „Дяволското гърло“

Сериалът се радва на огромен успех и е от изключителна важност за Карамазов със своята динамика и начин на заснемане. Сниман е извън София, което не е често явление. Персонажът му на следовател го кара да разучи похватите в тази професия и работата с полицейски кучета. За десерт изпълнява и каскада с мотор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *