НЕОБВЪРЗАНА

4 типа мъже в Tinder, които да избягваме

Запознанствата и интересни срещи с нови хора от противоположния пол чрез социални мрежи набират широка популярност, а най-разпространеното приложение за това е Tinder. Но по подобни начини шансът да срещнете неправилния мъж е по-голям, отколкото човека за вас.

И все пак, за да избегнем неприятните срещи с неправилни мъже, ще ви представим 4 типа мъже, които да избягваме, в случай че търсим правилния:

Транзитните

Това са мъжете, които могат да влязат в живота ни само като „транзитни номера” – мъже за временно ползване. Тези мъже са директни и търсят само едно – да си легнат с вас. От там насетне нищо. Подобни мъже не са подходящи за каквато и да е комуникация, защото те така или иначе не могат да комуникират.

По какво да ги познаете ли? Ами много е просто! Те просто започват чата с: „Искаш ли секс?” или „Здрасти, търсиш ли си забавления?”

Ако не сте от този тип жени, просто отменете съвпадението и смело напред!

Плейбоите

Любимците на всяка дама. Този тип мъже са толкова изкуствени, но същевременно успешни в бройкането. Всяка една дама има поне една история с подобен мъж. За какво говоря ли? За мъже, които успяват да те омаят с невероятните си планове за бъдещето, с красиви думи за теб, за това колко си невероятна, а след това цветя, ресторанти и всичко като от романтичен холивудски филм. Те ще ви обещаят невероятни отношения, защото са усетили, че вие сте жената за тях…

А след това ли? Секс за нощ! И нищо повече. Да, със сигурност ще сте правили най-добрия секс в живота си, защото тези мъже го умеят. Със сигурност ще ви накарат да се чувствате най-специалната жена на света, но след въпросната нощ ще сте непотребна бройка в списъка с имена.

Търсещите съжаление

Този тип мъже са може би най-милосърдните, защото са мъже, които определено не търсят просто секс от вас. Но тогава защо са тук? Ами, защото се опитват да ви манипулират. Този тип мъже разчитат на съжалението, за да „съблазнят” една жена. Те са адски мили, в което няма лошо, но често започват да говорят повече за минали връзки, за това как не са открили любовта или как тя не е дошла при тях. Това определено ще ви отблъсне и дори няма да изберете да излезете с подобен човек. Въпреки че този тип мъже са в класацията, те са най-безобидните мъже от всички, но е факт, че ще превземат света ви без дори да сте започнали нещо с тях.

Лошите момчета

Е, от този тип мъже най-силно се пазете, дами. Защото това са мъжете, които най-често примамват жените и които знаят много добре какво да направят, за да ви оплетат. Това са онзи тип мъже с лош характер, с привидна твърдост и непоколебимост. Тях не ги е страх от нищо, те са „безстрашни” и никога няма да позволят някой да им се изпречи на пътя. Този тип мъже ще се опитат да ви поправят, да ви наложат мнението си или да ви накарат да се чувствате смешни, в грешка или страшно несигурни. Да…. Това им е силата.

Но какво ще се случи между вас е много относително. При тях никога не се знае до кога ще сте им интересни, защото, както те твърдят, не сте нищо по специално от останалите жени” или просто ще ви убедят, че не сте единствена.

Но в подобни приложения не съществуват само лоши примери. Както в България, така и в чужбина има хиляди успешни двойки, запознали се в Tinder, но това определено не означава, че вашият човек ще е там. Все пак оставете си капка надежда, капка съмнение и доза забавление за нещо подобно и се осмелете да се срещнете с хора, с които дори не сте подозирали.

Автор: Ирина Илиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *