СВЕТСКИ

Скандалите около „Сексът и градът“, за които не знаете

„Сексът и градът“ е един от най-емблематичните американски сериали за женската аудитория, а и не само. Със своя щур, богат, разнообразен манхатънски живот, четири приятелки завладяват сърцата на хората по целия свят. Те ни развеждат из нюйоркските барове и ресторанти, свалят всички сексуални стереотипи и ни запознават с американските мъже, карайки ни да ги обикнем.

А дамите, които ги гледат, си мечтаят да бъдат като тях. Или поне да имат подобно хубаво приятелство.

Заедно четирите фурии изживяват едни от най-красивите си моменти, споделят сватби, деца и връзки, но остават неразделни и през редица перипетии и неволи, с които животът ги сблъсква на различни етапи. А с тях и ние станахме част от това щуро приключение.

Всеки от нас вярва или поне иска това, което вижда на екрана да е близо до истината. Представяме си как Ким Катрал, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън са досущ като Саманта ,Кари, Шарлот и Миранда  – пият вино, смеят се и обичат – себе си, мъжете и града. Това обаче далеч не е така. Зад кулисите стоят далеч по-сериозни проблеми от тези на момичетата в сериала. За които може би не знаехте.

Нека проследим историята, за да разберем какво е предизвикало тази разтърсваща драма между любимите ни актриси тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *