СВЕТСКИ

Д-р Чилингирова от „Откраднат живот“ показа приятеля си (СНИМКИ)

Красивата актриса от „Откраднат живот“ Любомира Башева, за която сме писали повече и преди, реши да покаже гаджето си в социалните мрежи. Е, време беше, Любомира! Или може би трябва да кажем д-р Чилингирова?

Люба, която в сериала на „Нова“ играе ролята на д-р Чилингирова, е в щастлива връзка със свой колега актьор. Това е 29-годишният Стелиан Радев, който е родом от Русе и вече се е наложил на родната театрална сцена. Двамата с Любомира са заедно от около две години и са една от интересните двойки в света на българския театър. Направо са си супер!

На снимките виждаме Любомира и Стелиан в момент на близост, като на една от тях Люба го целува нежно по бузата, а на друга двамата са вплели устни един в друг.

И докато Любомира Башева вече направи големия си пробив с ролята си на д-р Чилингирова в „Откраднат живот“, очакваме в бъдеще да чуваме все по-често и за Стелиан Радев.

Ето и двамата влюбени:

Определено смятаме, че двамата са много сладки и се радваме да ги видим толкова щастливи. Надяваме се, че ги чакат възможно най-хубави моменти в бъдеще. Сигурно им е доста интересно, имайки предвид, че и двамата са хора на изкуството и артистични души.

 

One thought on “Д-р Чилингирова от „Откраднат живот“ показа приятеля си (СНИМКИ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *