СВЕТСКИ

Мария Игнатова най-после се показа с гаджето (СНИМКА)

Водещата на „Папараци“ Мария Игнатова най-после се престраши да пусне снимка с новото си гадже Ивайло Нойзи Цветков. Двамата са заедно от месеци, което отдавна не е тайна в публичното пространство, но досега упорито отказваха да пуснат обща своя снимка в социалните мрежи.

Мария и Ивайло – новата светска двойка

Случайно или не, Мария и Ивайло избраха Деня на християнското семейство, за да пуснат съвместната си снимка в онлайн пространството. На нея и двамата са облечени в стилни черни дрехи, а Нойзи нежно е прегърнал любимата си през кръста.

Досега нито Мария Игнатова, нито Нойзи са коментирали публично връзката си, но тя отдавна не е тайна за никого в светските среди. Игнатова дълго време имаше връзка с актьора и свой колега от „Господари на ефира“ Димитър Рачков, а в определен момент имаше авантюра и с цирковия артист Енчо Керязов. Сега обаче блондинката е пленена от интелекта и ерудицията на Нойзи, който минава за един от най-умните хора у нас.

Вижте ги заедно:

Мария Игнатова Нойзи
Влюбените Мария и Нойзи

Още отдавна знаем, че са заедно

Двамата афишираха за първи път връзката си през лятото, когато се появиха заедно на рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян. По-късно блондинката призна, че любимият ѝ мъж се казва Ивайло, но тогава отказа да сподели детайли.

Вероятно по идея на Нойзи, който е завършил Класическата гимназия и говори свободно латински език, снимката е кръстена „уроборос“ – символът, изобразяващ змия, захапала опашката си. Този символ символизира безкрайността, като явно именно така Мария и Нойзи гледат на любовта си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *