СВОБОДНО ВРЕМЕ

Преценете мъжа до вас според устните му (СНИМКА)

Неизбежно е – винаги, когато се запознаваме с някого, ние обръщаме внимание и на неговия външен вид. Много неща ни правят впечатление – лице, очи, фигура, ръце и т.н. От голяма важност е и усмивката, защото тя може да отвори много врати към по-добра комуникация, успешен флирт и нещо повече.

Някои експерти смятат, че определени характеристики от външния вид разкриват някои неща за характера на един човек. Днес ще засегнем именно тази тема, защото ще си поговорим за устните на мъжете. И по-конкретно – какво можем да очакваме от един мъж в зависимост от начина, по който изглеждат неговите устни.

На снимката по-долу сме ви показали шестте най-често срещани типа мъжки устни. Разгледайте ги внимателно, защото ще ви запознаем с характеристиките, съпътстващи всеки едни от тях.

А ето и какво означава всеки един тип:

Тип 1 – този тип устни говори, че мъжът до вас е много свободолюбив. Той цени времето, прекарано с вас, но иска да има и свое лично пространство, което да си е само негово. Важно е да уважавате това му желание и да не се държите обсебващо. В противен случай може и да го изгубите.

Тип 2 – тези мъже са обикновено спокойни и оптимистично настроени. Обичат да се забавляват с половинката си, както и с приятелите си. Ако усетят, че вие сте точният човек за тях, те ще ви посветят своите емоции, любов и време. Не харесват хора, които постоянно недоволстват от нещо и се оплакват непрекъснато.

Тип 3 – за тези мъжете взаимното доверие е основно нещо във връзката. Ако не ви вярват или се съмняват във вас, просто забравете да имате бъдеще заедно. Те държат много на честта си. Никога няма да ви предадат, но очакват същото и от вас.

Тип 4 – тези мъже обичат някой друг да се грижи за тях. Падат си по жени, които нямат нищо против да вършат домакинската работа и да ги глезят. Искат да имат домашен уют, но очакват от половинката си да го създаде. Не се хващайте с такъв мъж, ако не сте готови за това.

Тип 5 – тези мъже са по-притеснителни. Плахи са и имат нужда от жена, която да компенсира този им недостатък. Уважават желанията на половинката си и са готови на всичко за нея, стига истински да я обичат.

Тип 6 – това са семейно настроените мъже, за които семейното огнище е всичко в живота. Те нямат нужда от барове и излизания, защото за тях семейството е най-хубавата отмора. Романтици са и обичат да правят подаръци на половинката си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *