СВЕТСКИ

Дъщерята на Моника Белучи се превърна в истинска красавица (СНИМКИ)

Италианската актриса Моника Белучи е една от най-красивите жени в света. Брюнетката е надарена с божествена красота, която през годините я превърна в един от големите секссимволи на италианското и европейско кино.

В продължение на цели 12 години Моника бе омъжена за френския актьор Венсан Касел. Двамата имат две дъщери, които след техния развод, останаха да живеят при майка си. Италианката упорито ги криеше от медиите и публичното пространство, опитвайки се да ги съхрани от общественото внимание и да запази детството им.

Малката дъщеря на Моника и Венсан е на само 8 години, но по-голямата Дева Касел е вече на 14. По всичко изглежда, че Дева е решила да излезе от сенките и да започне да се показва. Младото момиче участва в рекламна кампания на бранда Dolce & Gabbana, с която и нейната майка от години работи.

Дева Касел

Някои от снимките на Дева вече се появиха в социалните мрежи. Вижда се, че младото момиче е изключително красиво и определено е наследило от външността на своята прелестна майка.

Дева Касел

Е, няма никакъв спор, че Дева Касел има бъдеще в модата, стига да иска да се впусне в тази сфера. А ако последва примера на своите родители, може би скоро ще я видим и в киното. Определено има кой да ѝ проправи път и да ѝ помогне да се развие в сферата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *