НЕОБВЪРЗАНА

4 типа мъже, които жените обожават

Тук се обобщава гледната точка на жените по отношение на мъжете. Целта не е да се дават практически съвети, а да се съдейства на жените за тяхното себепознание – да разбират по-добре себе си, поглеждайки се отстрани.

Как нормалните момичета, дамите и всички останали, които не са експерти по прелъстяване, виждат и чувстват привличането? Статията ще даде някои отговори. Има какво да се каже и какво да се мисли. Има и какво да се направи. Съществуват неща, които се казват, други, които се правят и такива, които не мислим, че ще направим. Добре дошли в мозъка на жената!

Има серия мъже, които жените обожават, макар че не го казват. Най-напред, защото процесът на привличане е несъзнателен, а после – понеже е нещо лошо и те не искат да си признаят. Ето един малък ракурс, за да научим кого обожават жените, по какви типове си падат.

Лошите момчета

Да, това са старите лоши момчета. Логиката изисква жените да обичат уравновесените и приятни мъже. Да, ама не! Този профил по-скоро е предпочитан от майките на момичетата, но не и от самите тях. Има ли надежда да коригират вкуса си? Кой знае! Във всеки случай едно мило и възпитано момче е по-малко привлекателно от един хулиган. А ако ти не си хаймана, какво ще правиш? Опитай се да заемеш някои маниери от тези типажи. Защо мислиш, че да изглеждаш лошо момче, трябва непременно да пушиш? По-добре промени стила си на обличане.

Тайнствените мъже

Още едно женско противоречие. Жените искат всичко да знаят, но когато им го казваш, мъжкият ти чар се стопява. Затова не се поддавай на изкушението да отговаряш всеки път, когато тя ти поставя въпрос. На всяко „Кой беше?”, щом затваряш телефона, отговаряй: „Един приятел.”. Използвай небрежен тон, който да й даде да разбере, че диалогът ви по темата е изчерпан.

Не позволявай тя да отваря писмата в пощенската ти кутия, освен фактурата за електричество. Защото ако в нея попадне фактурата от телефона, тя ще види детайли от твоите разговори.

Красивите мъже

Ако красотата е част от вашата любовна спогодба, то трябва да сте наясно, че красотата не е вечна. Но сега това не ви притеснява. Поради многобройни причини вие искате поне един път да излезете под ръка с някой много хубав мъж, за да вдигнете стойността си и да прекарате чудесно.

Най-накрая, защото мислим за нашето потомство, ние искаме хубав мъж! Тенденцията е всяка жена да се стреми към възможно най-красивия.

Мъжете с възможности и пари

Е да, жената е продажна и подкупна. Тя може да е някоя черна вдовица, жадна да те излапа до мозъка на костите ти! Много мъже си мислят точно това за жените!

И техният анализ, колкото е погрешен, толкова е и верен.

Всяка жена просто е човешко същество. А всички човешки същества, без изключение, обичат да бъдат гледани и желани. Именно парите и богатството осигуряват лесно това да се случи.

Източник: Chloe

Превод от френски: Гана Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *