АСТРО

Вижте кои са тримата най-големи клюкари в зодиака

Представителите  на всяка зодия имат свои характерни черти, които ги отличават от другите. Всеки човек притежава както положителни черти, с които се гордее, така и отрицателни, с които не дотам може да се похвали. Представителите на зодиите имат различни недостатъци. Някои са себични, други – ревниви, трети – егоцентрични. Тук ще разгледаме кои зодии са най-големите клюкари, за да внимавате и да се предпазите от тях.

Близнаци

По повод клюкарстването Близнаците са най-коварната зодия. Те обичат да знаят всичко и постоянно се ровят в личния живот на хората. Не разказвайте тайните си на тях! Ще Ви обещаят, че ще запазят тайната Ви, а след това ще я разкажат на няколко човека. Те винаги ще Ви информират, че са клюкари и че не могат да пазят тайна. Близнаците живеят именно затова – те са радостни, когато успеят да представят секретна информация на странични лица.

Везни

Те също обичат да се ровят в чуждия живот. Винаги имат нужда да споделят тайната с трето лице. Любопитното при тях е, че са добронамерени, но не могат да си мълчат. Ако им споделите някаква маловажна информация, може да не я опазят, но ако им доверите нещо важно за Вас, ще запазят тайната на всяка цена.

Стрелец

Стрелецът е добър приятел, но просто не може да пази тайна. Той никога не може да държи устата си затворена и винаги ще издаде тайните Ви. Стрелецът не може да си „трае“. Дори за кратко да опази тайната, след време ще изклюкари всяка пикантна информация, с която разполага.

По статията работи: Катя Благоева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *