АСТРО

Това са зодиите, които просто не могат без секс

Сексът не е просто начин да се възпроизвеждаме и да се сдобиваме с наследници. Разбира се, че не. Преди всичко това, хубавият и добър секс е едно изключително и неповторимо удоволствие. Освен всичко това, сексът е и здраве. Чрез него не само горим калории, но и тялото ни възпроизвежда сериозно количество от хормона на щастието. С други думи, половите удоволствия ни правят щастливи, радостни и весели. А ние искаме именно това, нали?

Всички ние сме с различен нагон. Някои от нас просто не могат да изкарат и ден без секс, докато за други и по-редките случаи на интимност са напълно достатъчни. Всичко опира до самия човек и неговите предпочитания.

Астролозите са на мнение, че има определени зодии, при които нагонът е по-голям. Представителите на тези зодиакални знаци обожават да бъдат заедно с партньора си. Ако може – всеки ден. Но кои са те?

Близнаци

Това е една изключително сексуална зодия. Близнаците никак не обичат да са лишени от интимни ласки. За тях казват, че са истински богове в леглото. Бива ги много в даряването на нежност и финно внимание на партньора.

Рак

Раците са скрити лимонки, както бихме казали. Привидно те изглеждат тихи и скромни, но когато правят секс, те се превръщат в същински урагани. За тях е задължително да изпитват максимална наслада, иначе просто не го броят.

Скорпион

За Скорпионите отдавна се знае, че са много сексуални. Дори може би най-сексуалните от всички зодиакални знаци. Знаейки какво да правят под завивките, ласките с тях са вълнуващи и силно емоционални. Страстта при тях винаги е сякаш го правят за последен път.

Стрелец

Стрелците са играчи, що се отнася до секса. И обичат да играят често. Те са на мнение, че добрият секс спомага за изграждането на успешна и хармонична връзка. Ако сте половинка на Стрелец, то имате поводи да почерпите. Вие сте късметлия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *