АСТРО

20 отличителни черти на зодия Телец

Зодия Телец са хора, здраво стъпили на земята. Определено на тях може да се разчита, тъй като умеят да носят отговорност. Реалисти са, а силният им прагматизъм ги превръща в стабилна опора по време на трудни и кризисни периоди. Топлосърдечни и грижовни са към онези, на които истински държат.

Ето основните черти в характера на родените под този зодиакален знак:

► Трезвомислеща и рационална зодия. Нейните представители са способни на голямо самообладание. Могат да анализират и вникват в детайлите на случващото се около тях. Предпазват се от крайности и правят правилни преценки.

► Телците са много чувствителни и бързо се отдръпват от хората, които представляват някаква заплаха. Изграждат си свои принципи и стриктно се придържат към тях. Целеустремени са спрямо нещата, с които се занимават и довеждат докрай всичко, с което се захванат.

► Практични са и това им качество ги прави способни да намират изход дори в най-заплетени ситуации.

При някои представители на знака обаче практичността се изражда в груб материализъм, с което стават неприемливи за хората с духовни търсения.

► Всички от зодия Телец държат на дадената дума и страшно се вбесяват, ако някой не я изпълнява. Изключително ценят точността, коректността, лоялността. Ако с нещо ги засегнете, предадете или разочаровате, те ще ви игнорират безкомпромисно от обкръжението си.

► Много са находчиви, изобретателни и остроумни! Имат тънко чувство за хумор. Умеят да се шегуват леко, приятно и безобидно. Ала когато поискат, със сарказма си жилят като оси.

► Притежават завишена доза егоизъм. Така се защитават от враждебния свят. Респектират околните с известен хлад, лавират и не позволяват на никого да ги превърне в мишена или в жертва на интриги.

► Въпреки засиленото си его, те успяват да са милосърдни и състрадателни точно там, където трябва. Не се оставят лесно да бъдат манипулирани и използвани или някой да злоупотребява с добротата им.

► Хората от зодия Телец държат на материалните неща, на богатството и парите. Обичат да създават уют и комфорт. Обикновено ненавиждат прахосничеството. Спестяват и добре управляват финансите си, влагайки парите разумно.

С човек от зодия Телец вкъщи няма да се тревожите за пари, защото той ще се грижи те никога да не липсват.

► В контактите си с другите Телецът общува непринудено, проявява голямо чувство на такт. Държи се уверено, екстровертно настроен е към света.

► Спрямо своите близки всеки Телец е особено грижовен. Под неговата протекция човек се чувства закрилян, обичан, ценен. В семейството тази зодия внася усещане за стабилност и сигурност.

► В любовта Телецът много трудно допуска някого наистина до сърцето си. Нужно е много време, постоянство и усилие, за да бъде спечелено неговото доверие.

Ала престрашат ли се веднъж да изградят любовна връзка, Телците са предани, всеотдайни, нежни и обичта им е завинаги.

По статията работи: Гана Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *