АСТРО

6 отличителни женски черти на зодия Близнаци

Ако познавате жени от зодия Близнаци, вероятно сте забелязали, че има някои черти, които са отличителни при тези дами. Ние в HubavaJena сме запленени от науката астрология, поради което в този материал ще разгледаме някои отличителни черти на „близначките“ – тези удивителни момичета.

  • Жените са изключително комуникативни.

Представителките на зодията са много общителни. Могат да завържат разговор с абсолютно всеки непознат човек. Нерядко тази тяхна черта се възприема странно от отсрещната страна, но за по-малко от минута, жената близнаци стопява леда със своето дар слово.

  • Те наистина са непостоянни.

Жените са адски променливи и е цяло чудо как се справят с вътрешните си противоречия. Движат 200 различни неща едновременно и никога не стигат до края. Настроенията им също се менят за секунди. Няма други като тях, които успоредно да вършат толкова много задачи накуп.

  • Умни са!

Всъщност може би са най-умните из между зодиите. Те притежават изключително пъргав ум. Земният интелект е тяхната сила. От жените близнаци стават изключително добри лидери. Поради жаждата им за нови знания и непрекъснатите умствени изпитания, те се изграждат като независими, дейни и силни характери.

  • Динамични в любовта.

Целият им живот преминава в търсене на любовта. Дори в сериозна връзка се държат леко повърхностно и не се обвързват прекалено емоционално с половинката си. Не обичат да бъдат контролирани и ревнувани. Най-важното в любовта за жената близнак е партньора да бъде добър събеседник и слушател. Угажда ли им мъж, те бързо се приспособяват към желанията и ежедневието на човека до тях.

  • Сарказмът- лошата им страна.

Иронията в думите, изречени от жената близнак забавлява обкръжението им, само когато тази язвителна бележка не е насочена пряко към тях. Пустото им остроумие не винаги се появява в най-подходящата ситуация и това често обижда дори близките им хора. От гледна точка на близнака пък, чрез абстрактно мислене, сарказма увеличава креативността на тези, към които е насочен.

  • Предани и отдадени към хората, на които държат.

Независимо от непостоянният им характер, дамите от зодия Близнаци са изключително лоялни и верни приятели. Отговорни са към семейството си. Техен принцип е „всичко или нищо“, и в приятелствата, и в любовта. Дори и да са мнителни и да не се доверяват лесно, за тях искреността е най-важната. Биха отдали целият си живот на мъжа до себе си, стига да не им диша във врата.

Автор: Мая Георгиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *