СВЕТСКИ

Сара Джесика Паркър: да откриеш щастието

Красивата актриса Сара Джесика Паркър, известна като необвързаната Кари Брадшоу,  в реалния живот е щастливо омъжена за своя колега  Матю Бродерик и заедно споделят изключително стабилен 20-годишен брак, напук на ролята и в сериала „Разведени“.

Бродуей е нарицателен както за американския театър, така и за любовта и на двойката.

Кариерата им започва още в ученическите години, когато изпълняват театрални роли в Бродуей. Малко по-късно с помощта на нейните братя основават театрална компания, носеща името „Голи ангели“. В екипа им се присъединява Матю. Именно там те се запознават и започват да се срещат. Във този период от развитие и за двамата актьори са по-важни успешната работа и доброто представяне, отколкото парите.

През 1997 год. младата двойка решават да сключат брак, като крият този план дори от семействата си. На 17 май те приветстват своите гости в синагогата Lower East Side, като всички от тях мислят, че са поканени на парти. Противоположно на традициите, Сара Паркър отива не със сватбена рокля, а черна  бутикова рокля. 

„Никога не съм се представяла в булчинска рокля. Дори не съм си и мечтала за сватба. Просто когато срещнах Матю, тайно се надявах да ми предложи брак.“ – разказва тя в свое интервю.

Сара Джесика Паркър
Сара Джесика Паркър: живот след „Сексът и градът“

Няколко години след като Сара влиза в емблематичните обувки на Кари Брадшоу във филма Сексът и градът, тя забременява и  ражда първото им дете – Джеймс Уилки. Седем години по-късно, чрез помощта на сурогатна майка се сдобиват с близначки- Марион и Табита.

„Горда съм от начина,по който децата ни комуникират с нас. Щастлива съм, че растат любознателни“- споделя Сара.

Романтичните вечерни срещи  е една от тайните им за щастлив брак.

Сара и Матю имат свои любими местенца в Ню Йорк, които посещават редовно. Остават верни и на Бродуей, където водят и своите деца. Мъжката половина споделя, че двамата са истински приятели, а Сара е толкова забавна, че той постоянно се забавлява в компанията на съпругата си.

„Изглежда глупаво, но мисля, че си голям щастливец ако харесваш партньора си. Сигурна съм, че го дразня, както и той мен, но аз буквално научавам нови неща за него всеки ден“- казва Сара пред списание People.

Сара Джесика Паркър
В лицето на Матю Бродерик Сара Джесика Паркър намери любовта
Aктьорите нямат никакво намерение да забавят темпото.

Сара и Матю все още са доста ангажирани с работни проекти. Паралелно с участието си в сериала на НВО „Разведени“, актрисата стартира модна колекция, а съпругът ѝ работи по няколко проекта, един от които е „Американска криминална история“.

“Аз пътувам много, но без Матю, защото е предимно по работа. Не мога да си представя да не работя, защото работата ми доставя удоволствие. Все още обичам да играя”- споделя актрисата.

Автор: Мая Георгиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *