СВЕТСКИ

Живот на показ – коя всъщност е Антоанет Пепе?

В последните години влиянието на социалните мрежи се разрасна неочаквано бързо. Личности се превръщат в „звезди“ и стават също толкова разпознаваеми, колкото знаменити актьори и водещи от малкия екран. Влиянието им е огромно и напълно осъзнато – затова често такива лица служат за пример, следим ги с интерес и най-вече се учим от тях. 

Днес ще ви запознаем именно с такава личност. 

Съветът на HubavaJena: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на Антоанет Пепе, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Антоанет Пепе е моден блогър, влогър, инфлуенсър и майка на две сестрички: София-Малю и Сиена-Филипа. Каналът ѝ в YouTube има над 100 хиляди абоната, а профилът ѝ в Instagram – около 127 хиляди последователя. 

Тя определено е една от най-следените жени в онлайн пространството. И трябва да кажем, че актуалната Антоанет Пепе биография е доста интересна. Впечатляващото е, че споделя изключително лични моменти от живота си – спонтанния си аборт, раждането на второто си дете, раздялата със съпруга си. Смелостта и автентичността ѝ успяват да задържат аудиторията, но и да я вдъхновяват, защото се изисква голяма сила, за да разкриеш такава голяма част от ежедневието си и да се справиш с последвалия брой мнения и коментари – положителни и негативни. 

Съветът на HubavaJena: Ако искате да постигнете страхотните визии на Антоанет Пепе и да се погрижите за кожата си, използвайки първокачествена козметика, последвайте линка и разгледайте предложенията на The Body Shop.

Как стартира обаче цялото това приключение? Самата Антоанет, или Ети, както обича да я наричат, твърди, че винаги е обичала динамиката и комуникацията с хора. Това е нещото, което я зарежда и мотивира. 

Разказва, че идеята за блог се е родила с утешаващите мейли, които е пращала на приятелка, за да ѝ помогне да преодолее раздяла. Така ѝ хрумнало да си създаде свое местенце, в което да обменя опит с други хора. 

Стъпка по стъпка успява да затвърди мястото си в интернет средите. Името и става разпознаваемо, а успехът и е последван от канал и множество колаборации с известни брандове. С големия брой ангажименти, които поема, тя твърди, че не ѝ остава много свободно време. Но пък това ѝ харесва – обича живота си динамичен и не се страхува от промените. 

Учила в Англия, живяла в Дания и България, Ети твърди, че на този етап се чувства добре тук, но не е изключено да смени местожителството си, ако усети, че е време за нещо ново. 

Прочетете още: Коя е Теа Минкова – красивата половинка на Наум Шопов?

Именно тази динамичност и отвореност към света правят интернет творчеството ѝ вълнуващо и интересно за голям брой почитатели. 

Но колкото и да е открита, няма как да не се запитаме има ли нещо, което не показва? 

Успешната влогърка твърдо си признава, че разкрива избрани моменти от своя живот. Говори само за неща, които зареждат аудиторията положително или пък могат да я обогатят по някакъв начин. Със своите истории и влогове тя се опитва да предаде урок, или най-малкото, своя собствен личен опит и така да бъде полезна за обществото. 

Бяга от изтъркани предизвикателства, клипове, лишени от смисъл или нямащи никаква полза за околните. Именно това я и различава от масата влогъри и инфлуенсъри. Защото не е достатъчно да имаш голям брой последователи – най-важно е съдържанието, което им предоставяш. 

Както може да се предположи, оценките за творчеството на Антоанет Пепе са доста противоречиви. Смелостта ѝ е както поощрявана, така и осъждана. Факт е обаче, че Антоанет Пепе е по-различна от типичните влогъри, на които сме свикнали. Именно тя е една от първите, осмелили се да оголват живота си пред всеобхватната интернет публика и да се изправят срещу оценките ѝ. 

Различна, усмихната, цветна, стилна – това е Антоанет Пепе, един от най-успешните български инфлуенсъри. 

Автор: Десислава Ценова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *