АСТРО

Жената Телец – с чувство за хумор и отлична в спалнята

Родени между 20 април до 20 май жените в знака на Телец са разумни и спокойни – изключително печеливши качества, но под спокойния нрав на жената Телец се крие много страст. Тя понякога е само повърхностна в любовните си отношения и не се фокусира напълно върху тях.

За да се впусне във връзка, трябва да бъде ухажвана дълго време. Иска да опознае партньора си и няма да се ангажира, докато не е сигурна, че е направила правилния избор. Ревнува, но само ако наистина е провокирана. Привързана и чувствена е. Една жена Телец е изключително завладяваща в спалнята. Любовниците й често са изненадани от нея. Тя прави страхотен секс. Тази жена знае какво харесва, това е и причината една от най – известните астроложки – Линда Гудманд да нарича жената Телец „солта на живота“.

Представителките на зодия Телец обикновено не се нуждаят от много приятели. За тях качеството е по-важно от количеството. Способни са да игнорират хората, които не харесват. Начинът й на общуване е като цяло такъв – лек и ненатоварващ. Обикновено хората се чувстват прекрасно в компанията й, защото тя създава не само сигурност. Тя има разкошно чувство за хумор и няма да ви остави дълго без смях. 

Жена зодия Телец е готова да даде всичко в замяна на добра заплата. Работи извънредно, когато е необходимо и се отдава напълно на ангажиментите си. Тази дама обича парите и комбинацията от положителни й характеристики, я правят идеална за позиции в сферата на банкиране, застрахователни агенции, счетоводство, недвижими имоти, учител, билкар, готвач, лекар, архитект, музикант и болногледач. Не е алчна, но може да бъде материалистична и да се стреми към финансово стабилен начин на живот. Инвестициите ще бъдат добре обмислени. Тя е практична, търси добра цена на покупките, но няма да жертва качеството

Животът с жена Телец винаги е вкусен, пълен с изненади. Едно е сигурно – мъжете, обвързани с Телец, просто няма как да скучаят.

One thought on “Жената Телец – с чувство за хумор и отлична в спалнята

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *