КРАСИВАКрасота

Кожата през зимата е най-жадна за хидратация

Погрижете се за вашата кожа и нейната хидратация през студените месеци

Кожата ви е най-уязвима, когато навън е студено. Зимата може така да я дехидратира и съсипе, че дори да я разболее. Ако игнорирате агресивното действие на студеното време, вие рискувате да се състарите преждевременно или да се сдобиете с обриви и възпаления по кожата.

Познавате ли своята кожа? Предполага се, че знаете дали е суха, мазна, или смесен тип, както и дали е чувствителна, тънка, или плътна. Дори ако спада към последния тип, тя пак е ранима и изисква грижи. Най-засегнати от студа са краката, стъпалата и ръцете, тъй като са постоянно изложени на атмосферното влияние, докато торсът е по-закрит. И – разбира се – лицето! Вашата визитна картичка на красотата и младостта ви.

Ръцете – околните ви съдят по техния външен вид!

Дама със загрубели ръце издава липса на грижа, а подобно неглижиране не прави добро впечатление. От устата на мъж идва определението, че ръката на жената говори за нейния характер (родната звезда Георги Христов). Когато е грижливо поддържана, това означава деликатност и прецизност.

Качествен крем за ръце – никакви компромиси през зимата!

Както през лятото е важно какъв слънцезащитен крем ще изберете, така е и през зимата – колкото по-качествен е кремът за ръце, толкова по-защитена и подхранена ще остане кожата. А какво по-добро от природен продукт за отлична хидратация (и не само)?

Минералите на Мъртво море – основни съставки в хидратиращата серия –-417 Serenity Legend

Естествените минерали в Мъртво море притежават мощни защитни свойства срещу вредните външни фактори, на които кожата ви е подложена ежесекундно. На тяхна база е създаден подхранващият крем за ръце на Minus 417 – той ви дава всичко, което е необходимо на кожата на ръцете ви през студеното време: мекота, полезни вещества, гладка кожа, хидратация и нежен аромат.

Кога кожата ви е жадна?

Можете да разберете доколко кожата ви е дехидратирана чрез малък тест – натиснете с пръст произволна част от тялото си и ако се получи вдлъбнатина с миниатюрни бръчици около нея, това означава, че хидратирането е повече от спешно. Нужно ли е обаче да стигате дотам?

Щом навън е студено, няма съмнение – кремът за тяло е необходим! Доставете си истинско удоволствие с дълбоко подхранващото масло за тяло -417 Ocean, което не само ще ви достави куп витамини, но и ще успокои и защити кожата ви от студа. Първо почистете тялото си със скраб, насладете се на душа, след което подсушете и се намажете.

Краката ви жадуват за крем през зимата!

Ако стъпалата ви можеха да говорят, те всеки ден щяха да крещят, че искат храна за кожата си, особено в затвореното положение, в което дълго време се намират. Прекомерното изпотяване може да се избегне лесно и приятно. Релаксиращият и подхранващ крем за крака на Minus 417 ще предотврати неприятната миризма и ще успокои уморените ходила, предпазвайки ги едновременно от изсушаване и задържане на излишна влага.

Кожата изисква повишено внимание и засилени грижи през зимата. Доставете ѝ това удоволствие с продуктите на -417, които ще я хидратират в дълбочина и ще я заредят с множество полезни вещества, за да я запазят такава, каквато я желаете – нежна, ухаеща приятно, защитена и неустоима на допир!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *