АСТРО

Жената Рак – романтичка, с която няма да скучаете

Жадувате ли за жена, която истински да ви обича, да е всеотдайна, предана и страстна до безумие? Потърсете я сред представителките на зодията Рак и няма да сбъркате! Те са ненадминати със своята любвеобилност. Загадъчни като Луната, която ги управлява, тайнствени като нощта, таят в душата си много нежност, копнеж и чувственост.

Ако избраницата на сърцето ви е именно от тази зодия, считайте се за благословени от съдбата! Цял живот ще бъдете безкрайно обичани, обградени с грижа, топлина и внимание. Защото жената Рак е родена за съпруга и майка!

Тя ще създаде уют и на най-неуютното място, ще се грижи за всичките си близки, ще шета неуморно от сутрин до вечер. Силният й майчински инстинкт я прави страхотен родител! Тези дами не блестят с прекомерни амбиции, но от все сърце се посвещават на мъжа, на дома и децата си.

Да видят себе си в булчинска рокля – това е детската мечта на повечето от жените Раци. А когато пораснат и се омъжат, в тях продължава да живее едно малко момиченце, което често е твърде наивно и самонадеяно, друг път – срамежливо, неуверено и плахо. Затова те искат постоянно да чуват от своя партньор, че са харесвани, търсят неговото одобрение за всичко. Ако не го получат, лесно изпадат в депресия, губят своята стабилност и самоувереност.

Жената Рак винаги има тайни. От своя любим тя изисква безпрекословно доверие, но самата никога не му се разкрива напълно. Обичайно е склонна към разни конспирации, все прави някакви скрити ходове, за които гледа никой да не научава.

Освен тайнствеността, друга нейна голяма слабост е романтиката. Умее да я създава навсякъде, даже от сивотата на най-баналния делник. Непоправимо романтична, с нея никога не е скучно и еднообразно, атмосферата вибрира от красиви емоции.

В душата си всеки Рак е и пътешественик. Затова авантюрите не са чужди на жените от зодията. Обаче каквото и да правят, не изоставят семейството си – където и да скитат, накрая се завръщат кротко у дома.

Хората от зодия Рак са незаменими като приятели. Способни са да изслушват, дават съвети, окуражават. С тях човек може да споделя, защото ще бъде разбран, ще намери съчувствие и утеха.

Весели и сладкодумни, те са чудесни за компания. Толерантни, дружелюбни – отнасят се с подчертано уважение към събеседниците си. Е, понякога малко дразнят със своето любопитство, но общо взето, притежават достатъчно такт, за да знаят кога да спрат.

жена
Практични са и акцентират върху всеки детайл, което съвсем не значи, че издребняват

Практични са и акцентират върху всеки детайл, което съвсем не значи, че издребняват. Просто са прозорливи и от погледа им не убягва нищо. Сетивата им фиксират всяка подробност, а острият им ум я анализира.

Да, жената от зодия Рак притежава много добродетели и не се уморява да изразява любовта си. Но веднъж намрази ли някого, става опасна и отмъстителна. Злопаметна е и трудно прощава.

Всички Раци лесно се обиждат дори от нещо дребно и незначително. Бързо трупат голям капитал, правейки от мухата слон. И не жалят енергията си да кроят какви ли не планове и интриги за отмъщение. Ето я тяхната коварна страна! Имайте предвид това им качество и се пазете да не си навлечете гнева им! Ще ви преследват с години… 

Щом ще се обвързвате с жена Рак, направете го с нагласата, че ще е завинаги. Като ви захапе с щипките си, после едва ли ще ви пусне!

Самата тя може да си пада по флиртовете, но дори и в този случай държи на постоянния си партньор и много трудно би понесла раздяла.

Сред известните представителки на зодия Рак са жени като принцеса Даяна, Джина Лолобриджида, Селена Гомез, Джесика Симпсън.

Автор: Гана Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *