СВОБОДНО ВРЕМЕ

Йога у дома с помощта на приложения

Досега сте чували за невероятните ползи от йогата, но натоварените работни графици и скъпите студия могат да попречат на редовната посещаемост. Всъщност няма причина да не практикуваме всеки ден, ако го правим от дома ни. Независимо дали сте начинаещ, намерете баланса си, като изтеглите едно от тези невероятни йога приложения

5 Minute Yoga

Подходящо за начинаещи. Започнете или завършете деня с това безплатно приложение за 5 минути йога, което предлага разнообразие от бързи пози, подходящи за начинаещи. Вярваш или не, само пет минути йога на ден ще помогне да се тонизират мускулите и да се освободим от стреса. По-добре 5 минути от нищо, нали така?

Daily Yoga

„Ежедневна йога“ предлага 500+ асани, 200+ ръководни йога класа, пилатес, медитация и 50 + тренировъчни планове, които са мечта за всеки, който иска да води по-здравословен начин на живот и да се опита да надгражда себе си. Всяка тренировка идва с инструкции стъпка по стъпка, три различни опции за интензивност. Бонус: Той се свързва директно с Apple Health App и предлага възможност за задаване на въпроси от експерти и получаване на обратна връзка за различни практики. За жалост тук, има абонамент, започващ от $13 на месец, новсе пак е по-изгодно от ходене до йога студио всеки ден. А и не излизате от хола си, което си е плюс в това студено време.

Down Dog

Наречено на една от най-основните йога пози, за $7,99 на месец (или $49,99 на година) Down Dog предлага до 30 000 различни варианти на тренировки, така че никога не трябва да се тревожите да правите същиата тренировка два пъти и да се отегчавате. Всеки, който е взел клас по йога преди знае, че нагласата, до голяма степен, зависи от музиката и инструктора. Това приложение добавя и тези плюсове: вградена музика, плюс седем различни гласа на инструктори, така че можете да определите кой ви успокоява най-много.

Yoga Studio: Mind & Body

Фокусирано върху видеоклипове, но не е необходим WiFi, след като персонализирате класовете си с любимите си пози. Класовете варират от пет минути до един час с включена медитация, която ви помага да се съсредоточите върху дишането си и вътрешния си мир. Опитайте седемдневния безплатен пробен период, преди да изберете опция за абонамент. Няма да изгубите нищо, дори само да пробвате.

Pocket Yoga

Pocket Yoga насърчава любителите на йога да отворят приложението навсякъде, независимо дали са вкъщи, пътуват по работа или на почивка. Това приложения ви помага с подходяща, успокояваща музика, която ви кара да се отърсите от напрежението. Също така идва с речник на йога пози, за да ви помогне да научите имената и да овладеят позиционирането. Намасте!

Автор: Николая Станкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *