СВОБОДНО ВРЕМЕ

Уникалността на хората с пъстри очи

Цветът на очите е уникален за всеки един човек. Всеизвестен факт е, че цветът на кожата, очите и косата се дължи на група естествени пигменти, наречени меланини. Количеството на меланин в ириса определя какъв ще бъде цветът на вашите очи.

Изненадващ факт е, че има връзка между цвета на очите на човек и неговия характер, а днес специално внимание ще обърнем на хората, носители на пъстри очи. Пъстрите очи имат голямо разнообразие –  могат да бъдат кафяво-зелени или пък кафяво-сини, по-светли или по-тъмни в зависимост от преобладаващото количество меланин.

Хората, носители на подобен тип очи е малък и това ги прави толкова уникални и интересни. Носителите на пъстри очи се изявяват като лидери, те са активни и прями личности с високо самочувствие поради уникалните си физически черти. Може да се каже, че са хора на крайностите, непостоянни са – веднъж се изявяват като плахи същества, а друг път като силни, дори арогантни личности, искащи да става винаги на тяхното.

Макар двойствената им природа, в същността си те са позитивни и любвеобилни личности. Те осъзнават много добре своите черти, имат изключително точен поглед върху себе си и своите личностни характеристики и това ги прави непредсказуеми за другите.

Относно любовта, притежателите на пъстри очи са загадъчни и интересни за противоположния пол личности. Със своята мистериозност за тях е лесно да предизвикат вниманието на човека, когото пожелаят. Пъстрооките жени могат да подчертаят своята уникалност с подходящ грим, който ще ги направи още по-неустоими. Жените с пъстри очи са романтични по природа и вярват в силата на любовта.

Що се отнася до кариерата, хората с пъстри очи са много целенасочени, но могат да създадат впечатление, че са неискрени, което от своя страна се дължи на крайности в цветовия ирис. Оказва се, че поради този психологически аспект, пъстрооките хора печелят по-трудно доверие, но когато го направят, постигат така желаните успехи в професионалната си кариера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *