СЕМЕЙСТВО

Топ 5 тенденции в украсата за рождени дни за жени през 2023

Несъмнено задължителна част от всяко незабравимо парти е украсата. Тя задава тематиката, подпомага настроението, придава завършеност на събитието. А и снимките, които ще запечатат момента, ще са хубав спомен за дълго.

Какъв по-хубав начин от това да отпразнувате своя рожден сред любимите си хора и в страхотна обстановка, дами? Да заложите на тематична украса или да акцентирате върху няколко елемента? Често добър вариант е да се доверите на специалист. Ако искате обаче личния ви почерк да бъде забелязан и да придаде неповторимост на празника ви, представяме ви кратък наръчник с тенденциите в украса за рожден ден през тази година. Осмелете се да развихрите въображението си за следващия празник.

Цветя, много цветя

Градинските партита винаги са били предпочитан вариант за топлите месеци от годината. Не е изненада, че точно този тип празненство продължава да създава едни от най-любимите ни моменти заедно.

Когато говорим за украса обаче, ни се иска да се отличим, да се забелязва индивидуалност, без да отиваме в крайности. Заложете на цветя и зеленина – декорирайте с някои изкуствени елементи, които да завършат вида, а на масите поставете естествени букети, набрани от собствената ви градина. 

Изчистения стил е признак на добър вкус. Балоните и гирляндите ще завършат аранжировка. Развихрете се във възможните дейности на открито, за да заложите темата на празненството – пикник, барбекю, филмова или нептунова вечер и сте готови за парти. 

Жените са цветя и заслужават да бъдат заобиколени от живот и свежест в своя специален ден. Бонус идея: въведете дрескод в светли тонове и флорални мотиви.

Осветление и висяща украса

Креативното осветление е задължителна част от всеки празник тази година. През 2023 повече отвсякога забелязваме намалено осветление, ръчно направени свещи и лампички в различни цветове. 

Ефектът се усилва от окачени воали или се допълва с висяща украса. Атмосферата е магична или стил бохо. Играта със светлина ни води към следващата тенденция, а именно мистичното. 

Мистицизъм

Карти Таро, винтидж свещници и балони в подходящ цвят – лесен начин партито ви да придобие мистичен блясък. Придържайте се към изчистеното черно с детайли в златисто. Приглушената светлина в топли тонове ще завърши атмосферата. Това парти ще се превърне в стилен начин да прекарате време със своята компания от любими хора. 

Допълнителна идея: нека някой влезе в ролята на гадател или се доверете на картите Таро да ви подскажат следващите събития от живота ви. 

Наблегнете на подходящите чаши и прибори. Такива събития често са придружени от присъствието на „миксолог“ – специалист, владеещ изкуството да забърква невероятни напитки. Дори коктейлите да са единствената отвара на партито, уверяваме ви, че всички ще бъдат доволни.

Преживяване

Организирате диско парти с подходящи костюми, филмова вечер с прожектор, игра тип „Стани богат“ или пък изпълнения като от „Две капки вода“ за вашия празник? Ако вашата щура компания обича да се маскира, предизвикайте ги с тематично парти. Организирайте предварително жребий и разпределете ролите.

Така вашите тоалети ще кореспондират със зададената от украсата тема. А тук действайте смело – арки от балони, импровизирана сцена с микрофон и завеси, дегизирано жури. Фокусът върху детайлите обещава реалистично изживяване, което да споделите със своите близки. 

Щипка креативност 

Никоя парти украса не е завършена без доза сръчност. Тази година в партитата за рожден ден на жена се наблюдава и стремеж към естественост. Доверете се на въображението си и довършете аранжировките с подръчни материали. 

Направете красиви висящи свещници. Венците също ще са прекрасен завършек на парти в градината. Използвайте познатите вещи по нетрадиционен начин. Можете да изстудявате напитките в количка за носене например. 

Щипка от собствената ви магия ще бъде оценена от приятелите и семейството ви на този хубав празник. Нека личния ви почерк и вашия нюх към красивото ви водят в това начинание – да създадете незабравима обстановка с украса по ваш вкус. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *