СВЕТСКИ

Уникална СНИМКА – вижте Евгени Генчев като малко дете

Талантливият пианист Евгени Генчев натрупа сериозна популярност, след като през тази година той се снима в може би най-гледаното риалити предаване у нас напоследък – „Ергенът“. Там цяла група от красиви млади жени се бориха за неговото внимание, докато той в крайна сметка не избра моделката Валерия за своя дама на сърцето.

В момента Евгени и Валерия са гаджета, като дори се спекулира, че те са готови да минат под венчило. Според други слухове, отношенията им в момента далеч не са перфектни.

В момента Евгени Генчев бере позитивите от новата си популярност. Билетите за концерта му се изчерпват за броени дни, което със сигурност му носи доста полза от професионална гледна точка.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Тези дни в социалните мрежи се появи страхотна снимка на Евгени по случай 1 юни – детят на детето. На нея виждаме Евгени като малко момче – така, както не го познаваме.

Тук Евгени видимо е в детската градина, позирайки пред фотографа. Облечен е точно като за малко дете, но впечатление определено прави буйната му коса – нещо, което е типично за него и днес.

Евгени Генчев
Евгени Генчев като малко дете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *