СЕМЕЙСТВО

Признаците, че той се кани да ти изневери

Всяка жена иска да се увери дали може да се доверява на партньора си и дали той не е нелоялен към нея. На практика, често има ясни индикации, но жените или не ги забелязват, или осъзнателно решават да не им отдават внимание.

Ето няколко признака, че партньорът ви може да има намерение да ви изневери!

Не се отделя от телефона си

Ако преди той често хвърляше телефона си небрежно някъде, без да се интересува дали го можете да го намерите, а сега не се отдалечава от мобилното устройство, крие го на балкона или в другата стая, може би имате проблем. Ако е променил и ПИН кода си, тогава действително има нещо подозрително и може би си праща съобщения с някой друг.

Не ви кани да излизате с приятелите му

Другият индикатор, че вашият партньор има намерение да ви изневери или вече го прави, е когато внезапно започва да прекарва повече време с приятелите си, но не ви включва в плановете си. Ако не ви кани да излизате заедно или настоява да останете вкъщи, може би имате основание да се съмнявате в неговата вярност.

Говори някак различно за бъдещето

Ако преди той използваше думата „ние“ и говореше за бъдещи планове, които включват вас, а сега започва да говори за самостоятелни дейности и не споделя своите планове с половинката, това е знак за нещо негативно. Дори и да ви каже, че не иска да бъде егоистичен по отношение на своите планове, вие трябва да бъдете предпазливи, защото той може да крие своите истински намерения.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако си търсите качествени гримове, с които да сте още по-неотразима, разгледайте ТУК предложенията на Козметика Руми – един от доказаните брандове в тази сфера.

Струва ви се разсеян

Ако в миналото вашият партньор е бил внимателен и наблюдателен, но в момента не ви обръща никакво внимание, това трябва да ви предупреди, че не е лоялен. Вероятно той вече не ви слуша и вие трябва да повтаряте всичко, което казвате. Според терапевтите, промяната в поведението на партньора ви може да бъде индикация за бъдеща изневяра.

Мирише ви различно

Ако преди вашето гадже се прибираше след работа с неприятен мирис, а сега мирише на сапун, вероятно си е взел скорошен душ. Друг знак, че може да се стреми да привлече вниманието на друга жена, е ако увеличава количеството парфюм, което използва всеки ден. Бъдете бдителни в това отношение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *