СВЕТСКИ

Убийствената диета, с която Мария поддържа фигурата си

Макар и да е висока едва около 150 см., поп-фолк звездата Мария винаги е будила възхищение със своята фигура. Миньончето никога не си е позволявала да е извън форма, а благодарение на комбинацията от тренировки и диета, тя поддържа своето страхотно тяло.

Но каква е тайната на Мария, вероятно бихте се запитали?

Оказва се, че поп-фолк дивата спазва свой собствен режим, който сама е измислила. По същество режимът ѝ е съвсем простичък – тя не се храни в продължение на два дни, в които кара само на вода. Така тя поддържа личното си тегло от 50 килограма, което ѝ позволява да изглежда зашеметяващо. „Два дни глад, един ден хранене“ – това е тайната на успеха, която Мария следва неотлъчно в последните години.

Мария
Няма никакъв спор, че миньончето на поп-фолка Мария разполага с изключително тяло

Още отдавна се носят легенди относно тормоза и гладуването, на които певицата по собствена воля се подлага. Самата тя обаче е наясно, че в този бизнес визията е от съществено значение. Тя просто не може да си позволи да не изглежда безупречно.

Освен че се подлага на жестока диета, Мария не пропуска тренировка във фитнес залата. Тя тренира четири пъти седмично, като една нейна тренировка протича около два часа. В никакъв случай не ѝ е лесно, но тя го прави в името на кариерата си.

Във фитнес залата Мария залага много на кардиото, но редовно тренира и с тежести, което също е от голямо значение за перфектната женска фигура. Когато има ден за хранене, Мария закусва единствено кафе с мед. На обяд тя залага на суши или риба, а за вечеря не хапва нищо повече от свежа салата. Известно е, че тя обожава комбинацията от зелена салата и риба тон, което ѝ осигурява така нужния протеин. От години тя не консумира бял хляб, залагайки единствено на пълнозърнест. Когато изпитва глад, Мария посяга към ябълките, които са сред любимите ѝ плодове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *