СВЕТСКИ

Няма да повярвате как изглежда Прея в момента (СНИМКА)

Прея е една от най-талантливите певици от ново поколение у нас, но не е тайна, че тя винаги е имала проблеми с килограмите. В началото на кариерата си тя бе определено пухкава и закръглена, но сега от тази ѝ визия няма и следа.

През миналата година Прея издаде своя дебютен албум, а също така получи и статуетката за „Жена на годината“ в категория музика. Тя обаче видимо отделя много внимание не само на правенето на нова музика, но и на своето здраве и външен вид.

Тези дни шоколадовата дива публиква красиви снимки в социалните мрежи, където се вижда и чисто новата ѝ фигура. Прея успя да свали повече от 15 килограма от теглото си, благодарение на стриктна диета и много усилени тренировки. С промяната си тя със сигурност ще вдъхнови много жени, че подобни резултати винаги са възможни, стига човек да положи достатъчно усилия в тази насока.

Прея

В момента изпълнителката се готви за гастрол по Черноморието, където повечето родни артисти ще имат ангажименти по време на летния сезон. В социалната мрежа Прея не скри вълнението си от предстоящите участия, пишейки: „Нямам търпение да пея на живи хора“, визирайки ситуацията около пандемията в последните месеци.

Ние също сме впечатлени от трансформацията на Прея. Надяваме се, че тя ще послужи на много хора да преосмислят начина си на живот и да започнат да мислят повече за здравето си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *