СВОБОДНО ВРЕМЕ

Цветослав Цонев – Цуро: кой е той?

Цуро е псевдонимът на Цветослав Цонев. Той е роден в 1997 година и е от град Горна Оряховица. Днес той е един от големите любимци на българските деца. Но как стига до подобен статус?

Още в ранна детска възраст (на 13 години), започва да прави своите първи клипове в YouTube. Отначало взема пример от американските видеоклипове, които гледа и му дават муза, а по-късно развива и усъвършенства собствен автентичен стил. Така става любимец номер 1 на Youtube-ър в мрежата в България.

Съветът на HubavaJena: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на Цуро, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Клиповете на Цветослав Цонев, Цуро често са свързани с образи от българската култура и ежедневие. В тях понякога Цуро включва и сестра си.

През 2017-та година, Цветослав записва да учи режисура в Нов Български Университет, София.

Цветослав Цонев – Цуро работи и със свои приятел, с който решават да заснемат скеч-пародии от филмовата продукция Saw. Записите са правени с телефон.

Цуро

Към днешна дата Цууо има около 100 хиляди последователи в канала си в YouTube. С TheBleChannel се нарежда в листата с най-харесваните автори за видео обмен в Българската онлайн мрежа.

Самият той описва видеата си като пъзел. Споделя, че някои от нещата са му хрумнали преди година, а други съвсем скоро и само преди 20 минути. Така той реди парче по парче своя пъзел и го прави да е изпипан.

Вдъхновението на Цветослав Цонев, Цуро, той черпи от всекидневието си. Взима инфо от филми, книги, домашните си по математика и като цяло от всичко. Дебютната му книга е „Блендер”, а писането на истории по думите му, не се различава от сценариите, които прави във видеата си.

Цуро

Мечтата на Цуро е да продължи да експериментира и да не спира с видеоклиповете си в YouTube. Има желание да натрупа опит и знание за пълнометражни филми.

Цветослав Цонев-Цуро има опит и в разказването на истории в комикси.

В заключение за Цветослав Цонев, Цуро

Цветослав Цонев е един сред популярните влогъри в България. Той има 120 хиляди последователи и видеосподеляния. Цуро е фигура, която децата у нас наистина взимат като модел на подражание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *