СВЕТСКИ

Ето го новото гадже на Цветанка Ризова (СНИМКА)

Водещата на „Лице в лице“ в ефира на bTV Цветанка Ризова отново се носи на крилете на любовта, съобщават колегите от „За Жената“. През миналата година тя се раздели с по-младия от нея лекар Веселин Йолов, но сега тя отново има човек до себе си.

От няколко месеца Цветанка Ризова заспива в обятията на чаровен господин, който често може да бъде видян в нейната компания по време на различни светски партита. За последно двамата бяха засечени заедно по време на премиерата на новата книга на бившия културен министър Петър Стоянович. Той представи труда си на събития в двореца „Врана“, а г-ца Ризова посети събитието в компанията на мистериозния мъж.

Въпросният кавалер носи името Красимир Недев и по професия е адвокат. „Ретро“ пише, че той има екстремна страст, а именно – големите мотори. Преди обаче да навлезе в света на правото, Красимир Недев има стаж от над две десетилетия в предавания от публицистичен тип. Изпълнявал е ролята на главен редактор. Имал е и собствена медия.

Прочетете още: Мария Грънчарова изглежда зашеметяващо на 50 (СНИМКИ)

Не е изключено Цветанка и Красимир да се познават от времената, когато г-н Недев се е занимавал активно с медии. Кога обаче се е появила искрата между тях и дали те планират съвместно бъдеще – това вече не знаем. Може би обаче скоро ще разберем.

Цветанка Ризова има дете от първия си съпруг Анатоли Георгиев. Момъкът се казва Георги. Двамата с Анатоли обаче се разделиха преди вече доста време.

цветанка ризова
Това е новият приятел на водещата Цветанка Ризова

One thought on “Ето го новото гадже на Цветанка Ризова (СНИМКА)

  • Мерудийски

    Тоя дрисльо съсипа радио Алфа в Сливен и Красимир Поручикът го изрита от там.Остави го с хиляди дългове.После се чудеше къде са се завре и стана ПР на Висшия адвокатски съвет.Сега и от там е наритан.Намерил си е богат „чушкопек“да си завре гагата.Куку и пипе.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *