Мария Грънчарова изглежда зашеметяващо на 50 (СНИМКИ)

Помните ли певицата Мария Грънчарова? Днес тя рядко попада под светлините на прожекторите, но вече навършила 50 години, тя изглежда просто зашеметяващо.

Дори на подобна сериозна възраст, Мария е доказателство, че ако човек се грижи добре за себе си, той може да бъде в прекрасна форма. Днес тя слага в малкия си джоб голяма част от своите по-млади колежки, които полагат неимоверни усилия, дори само да се доближат до моментната ѝ визия.

Истината е, че днес Мария Грънчарова живее по един особен начин и спазва строго определена философия за битието си. До една степен страхотната ѝ визия се дължи се дължи на нейния ген, но не само. Майка ѝ е вече на 76 години, но също може да се похвали със завиден външен вид. “На нея не може да й дадеш 76. Аз се шегувам, че проблемите ме карат да изглеждам все по-добре и по-добре. Нямам намеси по лицето от никакво естество. Използвам скъпа медицинска козметика”, споделя Мария.

Тя добавя, че влага много енергия в спортуването, което допринася да изглежда добре. “Да, може би това, че тренирам има значение. С какво се храня много не внимавам. Имам самочувствието, че изглеждам добре, но не знам какво се дължи това”.

Мария Грънчарова споделя, че комплиментите от мъже, а и от жени, са нещо нормално за нея. Тя е спряла да посещава фитнес залата, но винаги отделя време, за да прави упражнения вкъщи.

Мария Грънчарова

“Не един и двама ми правят комплименти, и мъже, и жени, които ме виждат за първи път на живо не вярват, че съм  на 50. Единственото, което полагам като усилие е да поддържам горе-долу едни килограми. Преди ходих на фитнес, но спрях. Сега правя упражнения вкъщи. Достатъчно е да отделиш един час на ден за да поддържаш форма”.

Днес, вече на 50 години, Мария не прави равносметки и не съжалява за нищо.

“Може би много неща не съм направила както трябва, може би съм имала адски много възможности, които съм пренебрегнала, но това е моята съдба и аз съм я следвала. И съм благодарна единствено и само, че има имам хора, с които съм щастлива с които да продължа да живея живота си. За тези 50 години най-хубавото нещо, което ми се е случило е да родя сина си”.

Мария Грънчарова

За нея най-важното нещо на този свят е да бъде майка.

“Помня този момент и никога няма да го забравя. Каквото и да съм правил през годините, каквото да съм творила и сътворила, по-важно от това – мисията да си майка в този живот и да създадеш живот няма. Той ми осмисли живота. Смисълът на живота преди да имаш дете е различен“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *