КРАСИВА

Три женски парфюми за лято 2019?

С наближаването на лято 2019 всичко се променя – нашият гардероб, дори и нашия лайфстайл. Защо не и парфюма? Доста парфюми се рекламират като летни, но какво точно означава това? Как да изберем най-добрите летни дамски парфюми, които да си отиват с характера и Вашите любими аромати?

Вашата кожа има голямо влияние върху аромата на даден парфюм. Един и същ парфюм може да мирише по два доста различни начина върху различни хора. Това важи особено за хора, които се изпотяват сравнително лесно и при тези хора парфюмът, който са използвали през зимата може да не им върши работа през летните жеги. Неписано правило е, че зимните аромати обикновено са по-тежки и тъмни, докато летните са доста по-леки и игриви.

Една от основните грешки, които хората допускат при купуването на парфюми е, че не избират парфюм, който да допълва техния характер и да бъде запомнящ се за околните. Парфюмът трябва да бъде избран по такъв начин, че всеки който го усети да се сети за вас. За да улесним Вашия избор, от Fragrances.bg са приготвили кратък списък с няколко летни парфюма за жени, които се надяваме, че ще Ви харесат.

Escada Turquoise Summer

Всяка година Escada пуска в продажба нов аромат, като тази традиция датира още от далечната 1993 година. Парфюмът Escada Turquoise Summer, пуснат за продажба през 2015, е специална лимитирана серия, вдъхновена от летните поляни, пълни с цветя и пеперуди. Този парфюм е перфектният представител на летни дамски парфюми. Връхната нотка на парфюма представлява коктейл от ананас, ягода и портокал, докато сърцевината е праскова, роза и цвят от портокал, допълвани от аромата на ванилия и сандалова дърво.

Chloe Nomade

Този парфюм е ново попълнение в серията на Chloe, която се стреми към аромат, който да е комбинация между свежото и сладникавото, което го прави перфектен летен дамски парфюм. Парфюмът беше пуснат за продажба през 2018 и веднага се превърна в любим избор на много дами, като за основно рекламно лице на парфюма беше избрана френската актриса Ariane Labed, участвала във филми като Assassin’s Creed и Mary Magdalene.  Връхните нотки се състоят от южни плодове, основно лимон и портокал, допълвани от сърцевината на парфюма: праскова, роза и жасмин.

Givenchy Very Irresistible

Ако не сте фен на плодовите летни аромати, то Very Irressistable by Givenchy е перфектния модерен цветен аромат за лятото. Парфюмът е комбинация от 5 различни вида рози, комбинирани с листа от касис и върбинка, които подчертават свежия аромат на парфюма.

Друго важно решение при избора на летен парфюм е дали Ви е необходим Eau de Parfium или Eau de Toilette. Разликата е в процента на ароматна есенция, която се съдържа в дадена бутилка. Ако искате вашият парфюм да се усеща по-дълго време, то тогава по-доброто решение е eau de parfium, тъй като тези парфюми съдържат от 10-15% аромат, което означава, че парфюмът ще бъде по-траен, особено в летните жеги. Тези парфюми обикновено са по-скъпи, но дълготрайният аромат си заслужава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *