Това момиче свали 63 кг. и сега изглежда невероятно заради един продукт (СНИМКИ)

Успешното отслабване е предизвикателство за всяка жена, която има проблем с килограмите. Често опитваме различни и всякакви диети, но в повечето случаи – без успех. Дори и да успеем да свалим няколко килца (или повече), често след това ги връщаме отново заради просволутия „йо-йо“ ефект.

Тогава в един момент просто си казваме – струва ли си изобщо да продължавам да опитвам? Или да се примиря, че никога няма да имам тялото, което виждам в мечтите си?

Отговорът е категорично „да“ – струва си да продължим да опитваме! Начин винаги има и доказателство за това е 19-годишната Джоузефин Десгранд от Австралия, която шокира цял свят с невероятното си отслабване.

Тийнейджърката успява да свали цели 63 килограма, като от 120 килца стига до 63! Сега тя вече прилича на топ модел и няма и помен от предишните ѝ комплекси, свързани с наднорменото ѝ тегло. Тя вече е звезда в социалните мрежи и успява да вдъхнови десетки хиляди жени от цял свят със своята трансформация.

отслабване
Австралийката Джоузефин, която успя да отслабне по невероятен начин

Джоузефин признава, че в даден момент е стигнала почти до болестно състояние, а причина за това е любовта ѝ към хапването. И то не просто хапване, а консумация на калорични храни като сладкиши, шоколади, чипсове и др.

Тийнейджърката признава, че в един момент се е погледнала в огледалото и е останал ужасена от това, което вижда. Осъзнала е, че формата ѝ вече е буквално кръгла, а размерът на дрехите ѝ е достигнал XXL – кошмар за всяка една жена.

Младата дама казва, че за трансформацията ѝ много са ѝ помогнали социалните мрежи. Тя е прекарала часове в гледане на различни профили в Инстаграм, показващи жени, които са успели да променят изцяло тялото си. Тогава тя си е казала – „щом те могат, значи и аз мога“.

отслабване
63 килограма по-надолу – днес Джоузефин не прилича на себе си

Кадрите онлайн вдъхновяват девойката, която решава, че ще вземе живота си в ръце.

Австралийката не крие, че ѝ е било много трудно да се откаже от вкусния, но калоричен фастфууд. Тя се е чувствала напълно зависима от този тип храни. Не спирала обаче да мисли за бъдещето, което може да има, променяйки тялото си.

Тогава тя стига до идея, която ѝ носи успех. Джоузефин разказва: „Когато изпитвах нужда да хапна нещо сладко, просто си правех зелена салата и хапвах, докато не изчезне желанието ми да консумират каквото и да е друго“.

отслабване
Отслабването е възможно, стига да имаме волята да го постигнем

Разбира се, Джоузефин не подценява и ролята на спорта, който също е ключов при всяка загуба на тегло. Тя прекарва доста време във фитнеса и спортува редовно, за да увеличи броя на изгорените калории. Днес тя не употребява никаква захар, а тренировките ѝ помагат да оформи допълнително тялото си по начина, по който желае да го вижда.

Днес австралийката мотивира много жени да постигнат същото, редовно качвайки снимки тип „Преди и след“. Можете да я последвате ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.