Вижте кой е мъжът до Глория! (СНИМКА)

Една от големите звезди на поп-фолка Глория най-сетне се осмели да покаже мъжа до себе си. Както добре знаем, примата ревниво крие в тайна личния си живот, избягвайки да афишира връзките си. Сега обаче тя реши да ни покаже кой е късметлията, който дели леглото ѝ.

Глория пусна снимка със своята половинка от австрийската столица Виена, където двамата са на почивка. Под снимката светкавично заваляха коментари на фенове, пожелаващи им да са много щастливи и да не спират да се обичат.

Коментар остави и щерката на певицата – Симона Загорова, която остави три сърца под снимката.

Напоследък в медиите се коментираше, че двамата имат сериозни проблеми във връзката си. Споменаваше се за тежка криза, през която те са преминали. За да оправят отношенията си, двамата са избрали да пътуват често и да посещават различни места.

Наскоро Глория и мъжът ѝ се порадваха на красотата на Малдивите, а преди това отмаряха и в съседна Гърция. Двамата избягват почивките в България, където поп-фолк примата е много популярна и непрекъснато предизвиква внимание. Това, от своя страна, не им позволява да си почиват спокойно. Поради това е разбираемо, че те бягат от светлината на прожекторите.

Ето и кой е мъжът до Глория:

Глория
Поп-фолк звездата Глория показа своята половинка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *