СВЕТСКИ

Голяма драма беляза живота на Тони Димитрова

На любимата ни певица Тони Димитрова не й върви в последно време. През 2017 година изпълнителката на „Ах, морето“ погреба своята майка. Нейният баща е все още жив, но състоянието му дотолкова е влошено, че той вече не разпознава своите близки.

Нев0лите на Тони започнаха през 2014 година, когато почина нейният близък приятел Гого от „Тоника“. Нещастието се случва навръх нейния рожден ден на 10 януари. „Не ми е на късмет. На 10 януари бяха оперирали Гого две години преди да почине. После майка ми умря на десето число, но през октомври“, споделя Тони.

Майката на Тони губи тежката битка с рака. Преди да почине, силно се влошава и влиза в болница. Тогава певицата оставя сцената на заден план и всеки ден посещава майка си, за да бъде близо до нея.

Вече останал вдовец, бащата на Тони Димитър също се поболява. Мъжът трудно приема загубата на своята съпруга. Той е вече на 87 години и страда от силна деменция. Често забравя, че жена му е починала и често я търси. Трудно успявал и да разпознае своите близки хора.

„Баща ми наистина много започна да забравя. Пита ме къде е майка, не помни, че я няма – разтревожена е Тони. – Сега с брат ми, който е програмист във Варна, се грижим за татко. Когато аз не мога, той ме отменя.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *