СВЕТСКИ

Голяма новина около Лора Крумова

Емблематичната водеща Лора Крумова се готви за грандиозна промяна в професионален план. Бившата водеща на „Събуди се“ вече е напуснала Нова телевизия, научи „Ретро“. Нещо повече – тя ще се завърне в телевизията, където доби широка популярност, а именно – bTV.

Както е известно, заради майчинство Лора слезе от екран, а на нейно място бе назначена Мартина Ганчева. Плановете на телевизията обаче са да оставят Ганчева на ефир, прекратявайки договора на нейната предшественичка.

Лора обаче няма да остане задълго без работа. Преди броени дни тя бе видяна да вечеря с някои от лицата на bTV, сред които Антон Хекимян и Биляна Гавазова. Запознати твърдят, че тя вече уточнявала условията си с бившата си телевизия, като скоро можем да очакваме новини в тази посока.

Най-вероятно в bTV Лора Крумова ще стартира ново предаване, а няма да влезе във вече съществуващ проект. Не е изключено тя да придърпа и своята колежка и добра приятелка Галя Щърбева, с която преди правеше предаването „Комбина“.

Лора Крумова не е първото популярно лице на Нова телевизия, което напуска по подобен съмнителен начин. Припомняме ви, че преди време от екран бе свалена без никакви обяснения водещата на „Здравей, България“ Анна Цолова. Тогава се твърдеше, че тя ще стартира ново авторско предаване в телевизията. До такова обаче така и не се стигна, а в момента тя е без ефир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *