УСПЕШНА

Кои са топ темите, които вълнуват жените?

Кои са най-големите предизвикателства пред съвременните жени? Могат ли те да бъдат преодолени и как? 

Това ще ни представи второто издание на Samodiva Mastermind Summit, което ще се състои на 25 април в Rainbow Plaza, София. Събитието ще повдигне темите, които най-много вълнуват дамите, изправени  в съвременния свят пред редица трудности както в личен, така и в професионален план.

Кои са сферите, в които дамите срещат най-големи затруднения, балансирайки ежедневно между семейството, работата, личните си интереси и социалния си живот? За да определим най-полезните за дамите теми, проведохме проучване сред 129 жени на възраст между 25 и 45 години, които са доказани професионалисти в своята сфера на работа. Какво показа то? Успяват ли жените да намерят печелившата формула за успешен, щастлив и хармоничен живот? Samodiva Mastermind Summit ще представи през призмата на 8 вдъхновяващи международни лектори това, което дамите пожелаха да чуят:

  • “Постигане на умствена и психическа устойчивост. Преодоляване на безпокойството и стреса” се отличи на първо място, събираща 20% от отговорите. 
  • На второ място с 18% се нареди: “Постигане на финансова независимост (управление на лични финанси и инвестиране)”;
  • Третата тема, която бе изтъкната от дамите с 15%, бе “Storytelling и изграждане на личен бранд”;
  • На четвърто и пето място с по 13% се наредиха съответно: “Създаване на здравословен и балансиран начин на живот в забързаното ежедневие (хранителен режим, йога, фитнес, спорт)”, както и “Планиране, целеполагане и управление на времето”.
  • На 6-то място с 10% попадна темата за “Балансиран начин на живот”
  • И на последно спрямо гласовете, но не и по важност се подреди: “Привличане и развиване на таланти” 

Събитието, чието мото е Business is female, е специално посветено на жените в бизнеса и предприемачеството, защото въпреки големите успехи, които те успяват да реализират в корпоративния свят, често в него срещат и редица затруднения. Допитването показа oще, че дамите продължават да усещат дискриминация в бизнеса заради пола си и се чувстват недостатъчно оценени и ограничени в своите възможности за професионално развитие. Въпреки това има изключителни примери сред нежния пол за силата на женския характер и завладяващата му енергия. Именно с тях ни среща Samodiva Mastermind Summit.

Мотивиращите истории, които ще представят лекторите на форума, ще покажат защо по пътя към успеха да си дама може да се превърне в силно конкурентно предимство. Със своите лични и професионални истории събитието ще се превърне в емоционално преживяване за участниците, което ще бъде обогатено и от възможността за включване в мастърмайнд групи. В тях по предварително зададена тема, всеки ще може да сподели свое предизвикателство и да получи обратна връзка от останалите, която да формира най-доброто решение за справяне с проблемната ситуация.

Станете част от това различно събитие на http://www.samodivamasterminds.com/summit/. До 8 март можете да използвате и специалния промокод за 20% намалние 8MARCH20.

Най-актуалната информация за форума можете да следите и във Facebook:  Business is Female – Samodiva Mastermind Summit 2020

Samodiva Mastermind Summit се организира в партньорство с: AtticaEva, b2b Media, expoworld.bg, iWoman.bg, hr-bg.com, Агенция Кросс, Розали, YOUth Talents, ICF Bulgaria, Betahaus, STOOS, neftelimov.com, hubavajena.bg, Madamsko, Paragraph21, Premium Lifestyle, Az-jenata.bg, AUB България, British Bulgarian Business Association, Американският университет в България, БРТПП, The Alpha Group.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *